Tiktok canlı yayında izleyici neden gelmiyor?

Tiktok kullanıcalırı canlı yayın yaparken izleyicinin gelmemesinden şikayetcidir. Tabiki her kullanıcı değil yani sistemi öyle bir şekilde yapmışlarki alttaki kişilerin üstlere çıkmasını engellemektedirler. Ne demek isteğimi isterseniz biraz daha açalım tiktok canlı yayınlarını izlediğinizde bakıyorsunuz baya izleyici katılmaktadır birde kendi yayınınıza bakıyorsunuz kimse yok gelenlerde hemen çıkıyor.
Tiktok belli kişilerin canlı yayınında öne çıkarıyor birincisi bayanlar ikincisi ise tanınmış kişiler. Eğer erkekseniz fenomende değilseniz hiç uğraşmayın kimse gelmez. Tiktok da neden bayanlar daha çok ön planda derseniz gayet mantıklı tiktok onlardan para kazanıyor. Bir erkeğin canlı yayınında 100 tane bayan olsa ne olacak bir bayanınkinde 20 tane olsa yeter hediye yağmuruna tutuyorlar değilmi? Bence mantıklı:)).

Evet arkadaşlar tiktok sistemi gayet anlaşılır tamamen para üzerine kurulmuştur ilk videolarınızın izlenme süresine bakın birde yeni eklediğiniz videoların izlenme süresine bakın haklımıyım değilmiyim siz karar verin.

Tiktok da yeni açılan hesaplar her zaman ön plandadır fazla gösterilir hesap eskidikce gösterimler azalır. Videolarınız keşfetten düştükcede takipcide gelmez. Tiktok canlı yayında izleyici neden gelmiyor gelmez çünkü siz popiler değilsiniz tiktoka para kazandırmıyorsunuz.

Yapacağınız tek şey tekrar hesap açmak insanların ilgisini duyacak videolar hazırlayıp tekrar 1000 takipciye gelmek ve beğenilerinizi çoğaltmaktadır 1000 takipciniz olsada beğeniniz azsa yine canlı yayın açılmıyor.

Arkadaşlar tiktok hakkında bütün sorularınızı yorumlara yazabilirsiniz aklınıza takılan sorulara cevap olarak yazılar hazırlayacağım saygılar.

Yorumlar

  1. Neden hiç izleyici gelmiyor 6 7 kişiden arıç kimse gelmiyor

    YanıtlaSil
  2. Tiktokta 10.k takipçim var geln 5 kişi lutfen kesfet engelimi açın arz ederim

    YanıtlaSil
  3. Yayına fazla katılım sağlanmıyor lütfen geri dönüş saglayiniz

    YanıtlaSil
  4. Neden kimse yayinima katilmiyor ltfen biran önce çözün ltfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Videolarınız keşfete düşüyormu kullanıcı adınızı yazarmısınız.

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar