TikTok videolarım keşfete neden düşmüyor

Ülkemizde ve dünyada Tiktok kullanıcı bir hayli fazla eğlenmek isteyenler için ideal bir program olduğu için çok tercih edilenler arasındadır. TikTok u yeni açtığımda bir çok sorunun cevabını bilmiyordum nette fazla bilgi olmadığından sorunlarımı çöxemiyordum.
TikTok da zamanla tecrübe edindim eminim bu tecrübelerim aradığınız sorulara cevap verecektir. Herkesin Ortak sorunu olan videolarım neden keşfete düşmüyor sorusudur.

TikTok un birinci sistemi yeni kullanıcaları ön plana çıkarmaktır zamanla eski hesapların videoları yeni açılan hesaba göre daha az izlenime verilmektedir. Fakat burda ince bir detayda bulunmaktadır. Bazı eski hesapların videoları keşfete düşer fakat izlenimi az olur bazı eski hesaplar ise hiç keşfete düşmez izlenimi olmaz ancak takipcileriniz bakarsa izlenimi olur.

Videoların keşfete düşmeme nedenleri aslında basit fakat kullanıcılar bilgi olmadığı için bilemezler desek daha doğru olur çünkü nette doğru düzgün bilgiye sahip olan yok.

Ben size TikTok videolar keşfete düşmüyor sorusuna iki önemli nedenden bahsedeceğim. Keşfete düşmemenin birinci nedeni hep aynı videoları yüklemektir benzersiz ilginç videolar yüklerseniz keşfete düşecektir.

İkinci ve en önemli neden ise TikTok a video yüklerken aldığınız topluluk ihlali uyarılarıdır. Eğer çok sayıda topluluk kuralları ihlali aldıysanız hesabınıza yüklediğiniz videoların keşfete düşmesi imkansız gibi birşey olacaktır.

Topluluk ihlali alan hesaplar spama düşer ve TikTok o hesabın videolarını artık önermez görmezden gelir. Bu durumda yapmanız gereken temiz bir sayfa açıp yeni hesabınızla daha dikkatli ve kaliteli videolar yüklemek olacaktır.

Nette en çok dolaşan bilgi TikTok videolarını keşfete düşürmenin yolu yeni hesap açmak derler evet yeni hesapların izlenmesi daha çok olur çünkü temiz hesaptır kural ihlali yapmamıştır. Kursl ihlali ve yüklediğiniz videolardaki logolarada dikkat etmelisiniz.

TikTok videolarda herhangi bir logo bulunmasını istemiyor. Eğer topluluk kuralı ihlali almadıysanız videonuz keşfete düşmüyorsa bunun nedenide başkasının yüklediği videoyu yüklemişsinizdir ya da herkezin yüklediği gibi benzer bir video yüklemişsinizdir. Aklınıza takılan bir soru olursa bana @sefacan66_34 hesabımdan ulaşabilirsiniz. Yorum bölümüne hesabınızı yazarsanız bende arkadaşlık isteğini kabul eder size yardımcı olmaya çalışırım.

Yorumlar

  1. Cansufenerizm tiktok adım hesabım kesfete düşmüyor lütfen 🙏🏻 yardımcı olabilir misin

    YanıtlaSil
  2. Cansufenerizm tiktok adım hesabım kesfete düşmüyor

    YanıtlaSil
  3. Cansufenerizm tiktok adım hesabım kesfete düşmüyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar