TÜRKCELL KURUMSAL HAT DOLANDIRICILIĞI

Türkcell den kurumsal hat için arandıysanız kesinlekle kabul etmeyin. Firmamızı türkcell kurumsal dan aradılar 4 adet hattımızı bize uygun kampanyalarımız var dediler bizden randevu istediler.


Türkcell den gelen arkadaş 35 tl ye her yöne 3000 dakka 10 gb internet sadece 35 tl dedi ve diğer operatör den kalan cayma bedelinin yarısını karşılayacaklarını söylediler bizde tamam bu tarifeye geçelim dedik ve türkcelle hatlarımızı taşıdık.

1 ay sonra 35 tl dedikleri fatura 73 tl geldi cayma bedelini sorduk onu da ödemediler sıkıştırınca inkar ettiler 4 hatta hat başına 1,5 ayda tam 500 tl ödedik ve tekrar vodafoneye geçiş yaptık. Türkcell az buz değil tam bir dolandırıcı çıktı kesinlikle türkcelle geçipte bu hataya düşmeyin diye bu yazıyı yazdım. Biz türkcell de çalışan arkadaşın bir sözüne inandık ve sonuç hüsran şimdi muhatap bulamıyoruz.,

İnsanlar ne garip değilmi şu insanın cebinden ne yalan söylesemde parasını alsam düşüncesiyle yaşamaktadır ama unuttukları birşey var kimsenin ahı kimsede kalmaz ALLAH da onların belasını versin. Sakın türkcellin bu tuzağına düşmeyin türkcell demek hayal kırıklığı demekttir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar