Kocam beni seviyor mu?

Değerli okuyucularım ve takipcilerim güncel hayatta eşlerin sık karşılaştığı kocam beni seviyor mu? Sorusuna örneklerle cevap vereceğiz. Özellikle bayan eşler kocalarının kendilerini artık sevmediğini ve ilgisizliğinden şikayet ederler.
Kocam beni seviyor mu?

Kocanızla kaç yıldır evlisiniz? Kocanızı iyi tanıyormusunuz? bunlar önemli sorulardır. Bazı erkekler eşlerini çok sever fakat dışarıya göstermezler. Sevdiğini belli etmez güzel söz gibi iltifat etmekten kaçınırlar.

Kocanız sizden kaçıyorsa sizinle ilgilenmiyorsa o zaman kocanız sizi sevmiyordur. Kocanız sizi çok seviyordur sizde kocanızın kalbine giden yolu bilmelisiniz. Kocanızın hoşuna giden şeyleri yapmalısınız. Eşler bir birlerini iyi tanımalıdır.

Kocanızın hoşlandığı şeyleri yaparsanız eminim karşılık bulacaksınız. Son zamanlarda eşler arasında aldatmalar sık yaşanmaktadır bunun başlıca nedeni yatak odasından giden yoldur. Eşler yatak odasında bir birlerini yeterince mutlu edememektedir.

Eşiyle yatak odasında mutlu olamayanın gözü dışarda olur bu nedenle eşinin dilinden anlamalısın. Eşini iyi tanıyorsan sevdiği şeyleride  yapıyorsan hala sana karşı ilgisizse otur konuş derim. Sorunları konuşarak halletmek daha sağlıklı olacaktır.

Erkeğin  birinci aldatma nedeni yatak odasındaki mutsuzluğudur. Bunu göz ardı etmeyin lütfen. Sorularınız olursa yorum bölümüne yazabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar