Eleaf istick pico watt ayarı nasıl olmalı?

Eleaf istick pico kullanlar ve yeni başlayan bir çok arkadaşımız watt ayarını kaçta kullanacağını bilmiyor. Watt ayarı çok önemli doğru ayarda kullanılmadığında bir çok zararı olacaktır.
Eleaf istick pico watt ayarı nasıl olmalı?

Eleaf istick pico (elektronik sigara) watt ayarı doğru kullanılmadığında ortaya çıkacak başlıca sorunlara deyinelim. Diyelimki watt ayarı 75 e kadar çıkan ıstick piconuz var siz watt ayarını 40-50 ya da daha yükseklerde kullanıyorsunuz coiliniz çabuk yanacaktır ve ağzınıza yanık koku ve coilin yanan pamuğunun parçaları boğazınıza kaçacaktır.

Artı likitiniz çabuk bitecek devamlı likit dolumu yapacaksınız. Piliniz hızlı bitecek ayrıca sağlığınızıda tehlikeye atacaksınız. Yani anlayacağınız bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz.

Peki doğru watt hangisidir evet doğru watt aslında makinenizde yazıyor. Cihazın göstergesinde 0.25 gibi rakamlar var bu 0.28 de olabilir, 0.30 da cihazınıza taktığınız coile göre kaç watta kullanmanız gerektiğini yazmaktadır. Örneğin cihazınızda resimde gördüğünüz gibi 0.25 yazıyorsa size tavsiyem 25 watt ı geçmemenizdir. Bu şekilde kullanmanız coilinizin ömrünü uzatacaktır.

E-sigara İstick pico watt ayarını elimden geldiği kadar anlattım sorunuz olursa yoruma yazabilirsiniz. Umarım bu bilgi yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmuştur.

Yorumlar

Popüler Yayınlar