İphone Fotoğraf İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

Teknolojinin gelişmesiyle her yıl farklı modellerde yeni telefonlar piyasaya sürülmektedir. Son sezon telefonlar bir önceki serilerine göre yeni özellikler eklenmesiyle piyasayı hareketlendirdikleri gibi tüm insanların da ilgisini çekmeyi başarırlar.
İphone Fotoğraf İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?
İnsanların favorisi haline gelen teknoloji harikası telefonlardan birisi de iphone serileridir. Bu telefonlar sağlamlığı, kamera çözünürlükleri, işletim sistemi, işlem hızı, güvenirliği gibi birçok özelliğinden dolayı herkesin almak istediği bir telefon haline gelmiştir. Her yıl yeni telefonların üretilmesi ve yeni özelliklerinin eklenmesinin yanında bazen telefonu kullanımında da bazı zorluklar yaşanabilir. Bu durum tamamen yenilenen telefonlarla ilgilidir ve çözümü de oldukça kolaydır.

İphone Fotoğraf İsim Değiştirmenin En Kolay Yolu

İphone cep telefonunda isim değiştirmek için kullanacağınız araç icloud drive’dir. Telefondaki dosyalarım uygulamasına giderek bu işlemi kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca isim değiştirmeyi fotoğrafları bilgisayara aktararak da yapabilirsiniz. Fakat bazı iphone telefonlarında bilgisayardan telefona fotoğraf ve video aktarımını kabul etmediği için bu işlem biraz zor olur.

1-     İlk önce bir fotoğraf çekin. Bu fotoğraf internet üzerinden indirilmiş bir fotoğrafta olabilir.

2-     Daha sonra fotoğraflar uygulamasına girin ve ismini değiştirmek istediğiniz herhangi bir fotoğrafa tıklayın.

3-     Ardından paylaşma butonuna basın.

4-     Alt kısmında bulunan dosyalara kaydet seçeneğine basın.

5-     Açılan menüde iCloud Drive’nin içinden herhangi bir dosya seçinve bitti tuşuna basın.

6-     Tekrar dosyalarım uygulamasına gidin ve iCloud Drive dosyasına girin. Fotoğrafı kayıt ettiğiniz dosyayı açarak ismini değiştirmek istediğiniz fotoğrafı bulun.

7-     Fotoğrafın üzerine basılı tutun ve açılan pencereler içinden adını değiştir butonuna tıklayın.

8-     Fotoğrafınıza kayıt etmek istediğiniz ismi yazın ve bitti butonuna bastığınızda fotoğrafınızın ismi değişmiş olacaktır

İphone Telefonu Neden Bu Kadar Korumalı?

Bu model telefonlarda İOS işletim sisteminden dolayı android kadar kolay değişiklik yapılamayan bir telefonlardır. Değişikliklere zorlamak telefonun kişisel verilerinin güvenliğini ve telefonun yazılımlarına zarar verilebilir.

Bunun için telefon aşırı korumacı olarak tasarlanmıştır. iphone telefonunda fotoğraf isim değiştirmenin yanında boluetoothla veri aktarma, telefona uygulama indirmede bazı sorunlar yaşanır. Bu korumaya rağmen yazılımlarına zarar vermeden çözüm yolları bulunmuştur. Örneğin: iphone telefonlarında boluetooth ile fotoğraf ve video aktarımını sadece kendi modelleri aralarında yaparlar. Günümüzde gelişen wahatsap ve mesenger uygulamaları ile bu sorun çözülmüştür.

Yorumlar

Popüler Yayınlar