Göz Dolduran Özelliklerle M8 Modeli

İnsanların merakla beklediği m8 modeli son derece geniş ve yüksek standartlarda bir kullanıma sahip telefonlar arasında yer alıyor. HTC'nin sunmuş olduğu modeller arasında en geniş kullanım olanaklarını sunan telefonlardan olan m8 farklı özelliklere sahip olarak kullanıcı ile buluşuyor.
Göz Dolduran Özelliklerle M8 Modeli
Qualcomm Snapdragon 801 işlemcisine sahip olan telefon 2 GB ram kapasitesine sahip. Aynı zamanda 5 inçlik erkan özelliği sayesinde insanlar video izlerken ya da telefon üzerinde işlem yaparken çok rahat bir kullanım sunuyor.

1920X1080 pixel görüntü kalitesi sayesinde bir telefondan beklediğinizden fazlasını bulma imkanınız var. Telefonun depolama alanı 16 gb ile 32 gb arasında değişiklik gösteriyor. Ancak normal standartlara göre depolama yönünden kullanıcıya son derece geniş olanaklar sunuyor.

M8 Telefonlarının Kullanışlı Özellikleri

Bir telefon olarak kullanıcıya gelişmiş özellikler ile hizmet veriyor. 160 gram ağırlığa sahip olan telefon kolay taşınabilir bir özelliğe sahiptir. Telefonun boyutları ise 136,36x 70,6x 9,35 mm şeklinde tasarlanmıştır. İnsanların en çok ilgisini çeken diğer özelliklerden olan kamera seviyesi de kullanıcıların yüzünü güldüren bir yapıya sahip.

M8 kamera özelliklerina bakıldığnda arka kısımda ultra çift 4 pixel kamera özelliğini görebilirsiniz. Ön kamera özelliği ise 5 megapiksel olarak hd video destekli olarak sunuluyor. Telefon özellikleri arasında NANO sim kart özelliği de bulunuyor. Aynı zamanda 260 mAH pil ömrü de telefon için bir artı bir özelliktir.

Gelişmiş Donanım Özellikleri İle M8 Modeli

Telefon konusunda her zaman daha iyisini isteyen insanlara sunulabilecek yüksek standartları olan m8 modeli son derece kaliteli ve gelişmiş bir donanıma sahip denilebilir. 441 ppi piksel ekran ve grafikleri açmanız için kaliteli bir görünüm sunuyor. Modelin ekran özelliklerine bakıldığında LCD3 ekran yapısı sayesinde videoları daha kaliteli bir şekilde izleme imkanı elde edebilirsiniz.

Kullanıcıyı memnun edecek bir diğer özellik ise ekran koruması olarak Gorilla Glass 3 ekran koruyucunun bulunmasıdır. Bu ekran koruyucu sayesinde telefonunuzun ekranı kolay kolay çizilmeye ya da kırılmaya meydana gelmiyor. Yani m8 telefon modelini tercih eden kullanıcılar aynı zamanda telefona bir ekran koruyucu kılıf almak zorunda değiller.

Telefon Sektörünün Beğenilen Ürünü M8 Modeli

Teknoloji ilerledikçe ve insanların teknolojiden beklentileri arttıkça telefonlarında özelliklerinde hatırı sayılır bir değişme yaşanıyor. Bu değişimlerden en çok faydayı da telefon kullanıcıları görüyor. M8 modeli kullanıcıların beğenerek tercih ettiği bir model olmasının yanı sıra görüntü kalitesi ve tasarım özellikleri ile de diğer modellerden daha çok öne çıkıyor. Telefonun teknik özelliklerine bakıldığında kullanıcıyı memnun edecek birçok özelliği bir arada görmek mümkün. Telefonda kullanılan işletim sistemi en iyi işletim sistemlerinden biridir. Qualcomm Snapdragon 801 işletim sistemini kullanan tasarımcılar aynı zamanda çözünürlük olarak 1920x1080 çözünürlükte bir görüntü kalitesi sunuyor. 2 GB ram kapasitesine sahip olan telefon 5 inç ekran özelliği gösteriyor.

M8 Modelinin Sunduğu Geniş Olanaklar

İnsanların bir telefon kullanımına çok önem verdiği şu günlerde m8 en iyi olanaklar ile insanların karşısına çıkıyor. 16 GB ve 32 GB arasında değişen depolama alanı kişilerin kullanım durumuna göre 128 GB'ye kadar çıkabiliyor. Telefonun genel ağırlığı 160 gramdır. Bu da telefonu daha kolay bir şekilde taşıma ve kullanma imkanı sunuyor. Boyut olarak da ideal bir telefon olan M8 146,36x 70,6x 9,35 mm boyutlarına sahiptir. Arka ve ön kameraya sahip olan telefon kullanıcılara geniş fotoğraf çekme olanakları da sunuyor. Full HD video destekli olarak hazırlanan telefonda arka kamera kısmında çift ultra flaş destekli bir kamera bulunurken ön kamera 5 mp özelliğine sahiptir.

M8 Telefonun Genel Ve Beğenilen Özellikleri

Teknik özellikler bakımından kullanıcıya son derece geniş olanaklar sunan m8 modeli birçok farklı özelliği daha bünyesinde bulunduruyor. NANO sim kart özelliğini de bulunduran telefon 2600 mAH pil ömrüne sahip ve 4.4 kitkat android sürümüne sahiptir. İyi bir LCD3 ekran kalitesi sayesinde en yüksek çözünürlükteki videoları dahi çok daha rahat bir şekilde izleme imkanınız var. Ekran koruması olarak da en iyi ekran koruyuculardan olan Gorilla Glass 3 ekran camı kullanılıyor. Ekran camının bu kadar sağlam olması telefona ek olarak bir ekran koruyucu almanızı ya da kılıf kullanmanızı gerektirmiyor. Kırılmalara ve çizilmelere karşı son derece sağlam bir ekrana sahip olan telefon insanların beğenerek kullanacakları özelliklere sahiptir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar