Sonbaharın Oje Renkleri

Sonbahar aylarında mutlaka dolabınızda olması gereken her renk ve her tarza uyumlu ojeler firmalar tarafından kış aylarının renklerine büyük bir geçiş yapılarak sezona damgasını vurmaya başlamıştır.
Sonbaharın Oje Renkleri
Bu kapsamda yaz renkleri kapatılarak kış renklerine geçiş için ünlü markaları takip ederek bu yılın renklerini görebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi makyaj konusuna büyük bir önem veren firmalar sadece cildiniz ile ilgili detayları değil tırnaklarınızla ilgili bakım kürleri de hazırlayarak hem yaza hem de kışa daha formda girmenize yardımcı olmaktadırlar.

Bu kapsamda pek çok markanın hemen hemen her türlü kıyafetinize uyumlu olan sonbaharın oje renkleri firmaların destek ekipleri tarafından bilgi verilerek sizlere ürün seçimlerinizde yardımcı olmayı hedeflemişlerdir.

Yeni Sezonun Vazgeçilmez Renkleri İle Kendinizi Bulmak İster misiniz?

Yeni sezonun renkleri arasında olan ve koyu renk seçeneğinden asla vazgeçemeyenlerin tercihi olan mavi renk tonları farklılık yaratmak isteyenler için güzel bir seçimdir. Maviyi sevenlerin en ideal görüntüsü bu renk ile ortaya çıkarılmaktadır. Yine tırnaklarına önem verenlerin hem sade hem de hafif ışıltı katmak için ikisi bir arada özelliğe sahip bej tonları da yapacağınız seçimler arasında en ideal olanıdır.

Bu rengin içinde bulunan pırıltı tırnaklarınızla hem canlılık hem de farklılık katacaktır.
Ojeler her ne olursa olsun yani hem kış ayında hem de yaz ayında kullanım açısından renklerinde pek fazla değişiklik yaşanmayan bir ürün olarak karşınıza çıkar. Çoğu zaman yazın ışıltılı renkleri kış aylarında farklı bir görünüm elde etmek isteyen bayanların tercihleri arasında yer alır. Bu kapsamda tırnaklarındaki hareketliliğin üzerinde durmak istiyorsanız sarı renk ve tonlarını mutlaka denemelisiniz.

Tercih edebileceğiniz ışıltılı renkler arasında yer alan metalik renk ile hiç bir zaman özelliğini kaybetmeyen göz alıcı tırnaklara sahip olabilirsiniz. Yine sonbahar aylarında uyum içinde olan yeşilin tonları da kullanılmaya değer renkler arasındadır. Bu kapsamda tırnaklarındaki bu rengin tüm tonlarını görebileceğiniz bir kombine yer verebilirsiniz. Nude tonları ise hemen hemen her sezon kullanılmaya değer renkler arasında yer alıyor. Önceki sezonlarda ki popülerliği hala bu sezonda da devam eden perdenin en soft hali tırnaklarındaki son derece yalın bir görünüme bürünerek sadelik katabiliyor. Bu sebeple tercih edebileceğiniz renklerin en başında sürekli kullanım için uygun görülüyor.

Oje Tercihi Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Oje tercihi yaparken firmalar her zaman tırnaklarına farklılık etkisi yaratmak isteyen bayanlara hitap ederek,  istediği rengin kombinini oluşturabilmek için sade, soft, canlı ve metalik renklerin tercih edilebilirliğini arttırmayı amaçlıyor. Bu renkler sayesinde hem sezona uyumluluk kazanılıyor, hem de farklı bir görünüm elde edilebiliyor.

Örneğin,  metalik görünümlü ojelerin içinde yer alan ışıltılar hem sonbahara uygun hem de farklı bir görünüm kazanmak isteyenlerin, seçenek olarak karşılarına çıkarılıyor. Yine tırnaklarınızda duruşuyla her zaman en çık beğendiğiniz renkler arasında yer alan kırmızı, hem asil hem de kışkırtıcı havasıyla yaz kış tercih edilen renkler arasında bulunuyor.

Kırmızıyı her zaman kullananlara özgü ton farkları oluşturularak etkili bir görünüm kazandırılıyor.

Yine farklı bir seçenek olarak boy gösteren toprak tonları ise sadeliği sevenlerin vazgeçemeyeceği renkler arasında yer alıyor. Tüm bu renkler tırnak güzelliğine önem veren bayanların mutlaka dolaplarında bulundurması gereken ojeler olurken, aynı zamanda tüm kıyafetleriyle uyum sağlayabilecek tonlarda markalaştırılmış bir halde firmalar tarafından beğeninize sunulmuştur. Bu kapsamda tercih edebileceğiniz ojeler her zaman farklılığınızı bir adım daha ön plana çıkarabilecektir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar