Balayı Tatili Önerileri

Yeni evlenmiş hayatına yeni bir soluk getirmiş iki insanın evliliğinin ilk başlarında dinlenme ve eğlenme amaçlı sıkıntıları bir süreliğine geride bırakarak birlikte evli olarak çıktıkları ilk tatildir balayı tatili.
Balayı Tatili Önerileri
Burada atlanan nokta bu günlerin ileride tekrar tekrar gülümseyerek hatırlanacak olmasıdır. Tatili nerede ve nasıl yaptığınızdan çok bu tatilin unutulmaz olmasını sağlamalısınız.

Bütçenizi Zorlayın 

Bu çok fazla duyabileceğiniz bir öneri değildir belki ama bir daha balayı geçirmeyecek bir daha bu yaşınızda olmayacak belki de bir daha bu kadar mutlu olamayacaksınız. Fiyat araştırması yapmayı bir kenara bırakın ve nerede daha çok eğlenebilecek, daha çok mutlu olacaksanız oraya fiyatı ne olursa olsun gidin çünkü bir kere balayı yaşayacaksınız.

 Klasik Tatilden Farklı Olsun

 Klasik bir tatil için orada bulunmadığınızı, hayatınızın en mutlu günlerini geçirmek için orada olduğunuzu unutmayın. Biraz farklı olsun güzel anılar biriktirin sevdiğiniz kişi ile birlikte. Önünüzde birlikte geçireceğiniz çok aile tatili olacaktır; bir aile tatili tadında geçmesin balayınız.

Daha Özgürce Evlilik ile ilgili sınırlarınızı tabi ki koruyun onlar kutsaldır burada kendinizi dış dünyadan soyutlamış olmanız gerekiyor. Partnerinize özellikle erkekler eşlerinize biraz özgürlük tanıyın sadece bu tatil boyunca bari yapın bunu. Dış dünyadan koparın kendinizi, gittiğiniz beldede sanki siz ve eşinizden başka kimse yokmuş gibi davranın.

Yurtdışı Tatili Hiç Fena Olmaz 

Yurtdışına çıkmak için belki de bu en büyük fırsat olabilir size. Daha önce gitmediğiniz ve ortak olarak merak ettiğiniz kültürünü öğrenmek istediğiniz bir ülke ya da şehir hem birbiriniz ile kurduğunuz bağın sağlamlaşmasına hem de eğlenceli vakitler geçirmenize yardımcı olacaktır. Yeni bir kültür tanımaya yeni lezzetler tatmaya herkesin ihtiyacı vardır ama yeni evlenmiş bir çiftin bir otel odasında tıkılıp kalmasından buna da balayı tatili demesinden daha çok ihtiyacı vardır.

Kaliteli bir balayı için hizmet almak istiyorsanız otellerin sundukları balayı konseptlerini de inceleyebilirsiniz. Bu sayede daha sağlıklı çözümler üretebilirsiniz. Bunun için araştırmacı yönünüzü ön plana çıkarmayı ihmal etmeyin.

Yorumlar

Popüler Yayınlar