Atilkan Öğrenci Yurdu Hakkında Bilgiler

Hizmette sınır tanımayan ve her zaman tüm öğrencilerine en güzel şekilde hizmet sunmaya devam eden Atilkan öğrenci yurdu, hız kesmeden ve ara vermeden sürekli olarak kendini geliştirmeye devam ediyor.
Atilkan Öğrenci Yurdu Hakkında Bilgiler
Gelişmeleri, gündemi ve modern yurt yaşamını son derece yakından takip ederek bünyesine uygulamakta olan Atilkan öğrenci yurdu sayesinde sizler öğrenci olarak son derece rahat edebilecek ebeveynler olarak da aklınız çocuklarınız da kalmayacaktır. Yükseköğrenim hayatı, kesinlikle önemlidir ve son derece başarılı ve verimli bir şekilde geliştirilmesi ve bitirilmesi gereken bir dönemdir.

Sizler de tıpkı bu şekilde düşünüyor ve olabildiğince başarılı bir şekilde üniversite hayatınızı geçirmek istediğinizde, Atilkan öğrenci yurdunda kalmayı tercih edebilirsiniz. Sıcak ortamı, hijyenik ve sağlıklı ortamı, sıcacık yemeklerin piştiği yemekhanesi, verimli ders çalışmanıza olanak sağlayan etüt salonları ve misafir ağırlayabileceğiniz misafirhaneleri sayesinde sizlere her zaman kaliteli ve kapsamlı hizmet vermeye devam ediyor.

Evinizin Sıcaklığı Atilkan Öğrenci Yurdunda Sizlerle

Atilkan öğrenci yurdu sizlere tıpkı evinizdeki rahatlığı ve sıcaklığı sunmaya devam ediyor. Tıpkı evinizdeki gibi Atilkan öğrenci yurdunda da sizlere özel odalarınız bulunuyor. İster tek kişilik odada kalabilir, ister iki kişilik odalarda kalabilir isterseniz de bütçenizle orantılı olarak daha fazla kişi sayısından oluşan odalarda kalabilirsiniz. Bu tamamen öğrencilerin inisiyatifine ve tercihine ve aynı zamanda bütçesine bırakılan bir durumdur. Sizler de kendinizi nerede nasıl rahat hissedecekseniz, o şekilde kalabilirsiniz.

Öğrencilere kendilerini evlerinde gibi hissettirebilmek için daima personelleri en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Her işin başında başka bir personel vardır ve öğrencilerin tüm istek ve ihtiyaçlarına tam zamanında yetişilir. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerinin sabit bir zamanı vardır. Birinci öğretim ve ikinci öğretim öğrencilerine yemek dağıtımı farklı zamanlarda yapılabilir. Aynı zamanda haftada bir kez mutlaka tüm odalara temizlik yapılır ve öğrenciler temizlik, yemek gibi durumlarla uğraşmak zorunda kalmaz.




En Çok Tercih Edilen Yurt Özellikleri

En çok tercih edilen yurtlardan biri olan Atilkan öğrenci yurdu sayesinde tüm hizmetlerden sabit bir ücret kapsamında yararlanabilirsiniz. Ücretleri yıllık olarak belirlenmesine rağmen taksitli bir biçimde ödeme yapabilirsiniz.

Hem bütçenize sunduğu rahatlıktan ötürü hem de manevi açıdan sunduğu rahatlıktan ötürü Atilkan öğrenci yurdundan bir hayli memnun kalacak ve tüm yükseköğrenim hayatınızı tam olarak istediğiniz verimi elde ederek ve başarılı bir şekilde geçirebileceksiniz. Kıbrıs’ta en çok bilinen yurtlardan bir tanesidir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar