ALPAY ALİRIZA ÖĞRENCİ REZİDANSI HAKKINDA BİLGİLER

Öğrenci rezidansları sayesinde, öğrenciler kendilerini evindeymiş gibi hissederken, ‘’A+ konfor A+ güvenlik’’ anlayışı ile hizmetler sunulmaktadır. Rezidans, K.K.T.C Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet vermektedir.
ALPAY ALİRIZA ÖĞRENCİ REZİDANSI HAKKINDA BİLGİLER
Binalar Kıbrıs Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği tarafından belirlenmiş kurallar doğrultusunda yapılmış olup, deprem gibi olumsuzluklara karşı dayanıklıdır. Çağdaş yaşam normlarına uygun olarak ve  teknolojik imkanlar kullanılarak rezidanslar yönetilir.

A+ Konfor A+ Odalar Anlatmakla Bitmez, Odalarda Yaşanması Gerekir

A+ Konfor A+ anlatmakla bitmez özelliklere sahip odaların mevcut olduğunu ifade eder. Odalar oldukça konforlu olur, rezidanslarda her türlü detay düşünülmüştür. Odalarda ısı yalıtımı üst düzeyde olup, öğrenciler hava değişimlerinden olumsuz anlamda etkilenmez. Aynı zamanda tüm odalarda kablosuz internet ve klima bulunmaktadır.

Üniversiteyi kazana bir genç Kıbrıs’ta okumak için gelirken sadece kıyafetlerini getirmesi yeterli olur. Çünkü rezidanslarımızdaki odalarda nevresim takımından battaniyeye, yastık ve yorgandan el, yüz ve banyo havlusuna kadar tüm detaylar düşünülmüş olup; kişisel ürünler bireysel kullanıma uygundur.

Rezidanslarımızın mutfak bölümünde çatal, bıçak takımı, ocak ve mikrodalga, elektrikli çaydanlık, tabaklar ve bardaklar, buzdolabı bulunmaktadır. İstediğiniz zaman kahve ve çayınızı yudumlayabilir ve isterseniz kendinize yemek yapabilirsiniz.

Odada led TV ve uydu yayını mevcuttur. Çalışma masanız ve ergonomik çalışma sandalyeniz ile istediğiniz çalışma ortamını odanızda yaratmanız mümkündür.

Yatak odanızda boy aynası, giysi dolabı, komodin, yarı ortopedik yatak ve deri bazalı tek kişilik yatak bulunur ve misafirleriniz içinde detaylar düşünülmüştür. Odalarda aynı zamanda otel tipi çelik kasa ile özel eşyalarınız koruma altına alınır.

Banyo içinde tüm detaylar düşünülmüş olup her şeyden önce 24 saat sıcak su bulma şansınız oluyor. Banyolar duşa kabinli olmakla birlikte, dolaplı bir lavabo bulunmaktadır.

Odalar halı kaplı olup, Fransız balkonlarda keyif yapılma şansı bulunmaktadır.

Rezidanslarda Sunulan Detaylı Hizmetler

Odalardaki konfor dışında rezidanslarda farklı hizmetler düşünülerek; öğrencinin güvenlikten sosyalliğe tüm ihtiyaçları düşünülerek hizmetler düzenlenmiştir. 7/24 resepsiyon görevlisi olup istenilen zamanda oda telefonlarından irtibata geçilmektedir. Temizlik hizmetleri günlük otel konforunda ücretsiz sunulmakla beraber; haftalık olarak nevresim ve havlular değiştirilir.

7/24 Güvenlik hizmeti ile birlikte bakım ve onarım hizmetleri verilmekte olup; jeneratörden yangın alarmına kadar her türlü teknik detay rezidanslar için düşünülmüştür. Çamaşır ve ütü hizmetleri ile beraber, otopark hizmeti de verilmektedir.

Rezidanslarda yaşam kurallarını belirlenmiş olup, kalan öğrencilerin güvenlikleri açısından kurallara uyması gerekir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar