Tatile Gideceklere Yat Önerileri

Yat kiralamak artık bir hayal değil ve tüm tatillerinizi yat kiralayarak hoş vakit geçirmek istiyorsanız kurumsal firmalardan destek alabilirsiniz. Mavi yolculuklarınızı tam bir asil tip yat olan ahşap yatlar ile tamamlayın ve bırakın size sadece bu lüks guletlerde doğanın ve tatilin tadını çıkarmak kalsın.
Tatile Gideceklere Yat Önerileri
Kendinize bir tatil rotası çizin ve tüm tatilinizi yöneten sadece siz olun. Kendi tatil hikayenizi siz yazın. Guletlerden birinde karar kılın ve tatilinizi nerede geçirmek istediğinizi hayal edin. Göcek, Marmaris, Bodrum gibi Türkiye güzellikleri de size cezp edici gelebilir ya da Yunan adalarından Rhodes, Kos, Symi ve Hırvatistan'da Dubrovnik, Split de size göz kırpabilir. Size kalan sadece hayal ettiğiniz tatile karar vermek.

Sınırsız Yat Seçenekleri

Ahşap yatlar;  teknenin boyuna, arma yeterliliğine ve birinci sınıf aksesuarları ile ön planda yer alır. Standart guletler ise standart 20 metre boyunda şık kabinleri ve ortak kullanım alanlarıyla ahşap teknelerdir. Lüks guletler ise; her bir malzemenin birinci kalitesinin kullanıldığı, hiçbir ayrıntının gözden kaçırılmadığı geniş salonu, banyoları, kabinleri ile hizmet verilmektedir.

Delüks guletler ise; en lüks yatlardır. Boyları 40 metreye kadar varabilmekte konforu son noktasına kadar yaşatmaktadır. Yemek servisinden tutun da personel sayısına kadar ve isteğe göre yardımcı sayısının arttırılabildiği rüya gibi tatillerin başrolünde delüks guletler gelmektedir. İster yelkenli kiralama için isterse lüks yat kiralama için hizmet alabilirsiniz.

Daha Modern Yat Seçenekleri

Daha modern ve spor tercihlerde bulunmak isteyenler ise; yelkenli tekneleri veya motorlu tekneleri seçebilmektedir. Yelkenli tekneler; bareboat olarak geçmektedir. Lisansı bulunan kişilerin hiçbir yardımcı personel gereksinim duymadan denizlere açılabileceği teknelerdir. Yelkenli yat kiralama tercihiniz için özellikle lisanslı olmanıza gerek yok. Yelkenli tekneyle denizin ve tatilin keyfini çıkarmak isteyen kişilere profesyonel kaptan ekipleri eşlik eder. Motorlu tekneleri ise; uzun yollar kat etmesini kısa sürede sağlamayı seven kişiler kiralayabilir.

Yat Kiralamanın Avantajları

Özel yat kiralamanın birçok avantajı vardır. Kiraladığınız lüks yatınızda sadece siz ve sizin istediğiniz kadar kişi olmaktadır. Yine sizin talebinize göre özel yatınızda bir adet kaptan olabilir veya ne kadar yardımcı personel isterseniz o sayıda personel hizmet vermektedir.

Özel yat kiralamak; kendi özel kutlamalarınız için, sadece baş başa kalmak isteyeceğiniz insanlar açısından da daha butik ve özel bir tatil imkanı sunmaktadır. Kendi kiraladığınız yatınızda birçok etkinlik yapabilirsiniz. Tüplü dalış yapabilir, balık tutabilir, yatınızın etrafında dilediğinizce yüzebilir, özel kutlamalarınıza da anlamlı ve unutulmayacak anıları bu kiraladığız yatla imza atabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar