Göbek Eritmek İsteyenler Dikkat!

Karın bölgemiz vücudumuzun tüm organlarına bakıldığında en hareketsiz bölge olarak karşımıza çıkıyor. Günlük olarak her insanın belirli ölçülerde besin ihtiyacı bulunuyor.
Göbek Eritmek İsteyenler Dikkat!
Bu ihtiyacın üzerinde bir gıda alımı gerçekleştiği takdirde alınan şekerler, protein ve karbonhidratlar yağa dönüşmektedirler.

Bu yağ ise bel ve karın bölgesinde yoğun olarak toplanmaktadır. Normalde bilinen yeterli egzersiz yapıldığı takdirde bu yağlardan kurtulabiliyor olunmasıdır. Fakat bu yanlış bir bilgidir. Bunun aksine öncelikle yağ kaynağı olan besinlerin kesilmesi gerekmektedir.

Bu besinler kesildiği takdirde yapılacak bazı egzersizler ile göbek kolaylıkla eriyecektir. Çok fazla bir çaba harcanmasına gerek yoktur. Sadece birtakım yeme alışkanlıklarının değişmesi ve ufak egzersizler yapılması gerekiyor.

Eritmekten Daha Kolayı Yağ Kaynaklarını Kesmektir

Öncelikle bu konuya dikkat edilmesi gerekiyor. Can sıkılınca yemek yeme huyuna sahip biriyseniz bundan vazgeçilmesi gerekiyor. Eğer açlık hissi yoksa kesinlikle yemek yenmemesi gerekiyor. Yemek yiyerek sıkıntı gidermek yerine daha farklı aktivitelere yönelmek faydalı olacaktır.

Akşam 8’den Sonra Bir şey Yemeyin

Akşam 7-8 gibi saatlerden sonra yenilen her şey kilo yapacaktır. Bu saatler yenilen her şeyin kocaman bir yağ kütlesine dönüştüğü saatlerdir. Eğer bu saatlerde yemeği keserseniz büyük bir ilerleme kaydedilecektir. Açlık hissi oluşması durumunda 1 adet meyve yiyerek bu hissiyat bastırılabilir.

30-45 Dk Yürümek İyi Bir Egzersiz Olacaktır

Vücut bazı hareketleri belirli ritim ile devam ettirdiğimiz vakitte yağ yakmaya başlayacaktır. 30 dk. boyunca yürüyüş yapıldığı takdirde vücut yağ yakmaya başlayacaktır. Bu süre 45 dk. ile 1 saat arasına kadar çıkarılabilir. Bu sayede hem yağ yakımı sağlanırken hem de bir aktivite yapılmış olacaktır.

Karın Egzersizleri Yapabilirsiniz

Belirlediğiniz bazı karın egzersizlerini sabah akşam yapabilirsiniz. Bunlar karın bölgesinin çalışmasını ve vücudunuzun yağları eritmesini sağlayacaktır. Çok uzun süreli yapılmasına da gerek olmuyor. Her hareketin 20-25 defa yapılması yetiyor. Belirlenen hareketler her gün tekrarlanarak iyi bir ilerleme kaydedilebiliyor. Bu tarz uygulamalar da cep telefonlarında bulunabiliyor. Uygulamalar da temin edilerek daha düzenli hareketlerin yapılması sağlanabilir.

Yağ Yakan Bitki Çayları İçilebilir

Yeşil çay ve nane çayı özellikle yağ yakan çaylar olarak bilinirler. Bunlara ek olarak mate çayı, zencefil çayı da yağ yakan çaylar arasında yerini almaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken çayların ne zaman içildiğidir. Yemek yendikten hemen sonra yeni demlenmiş çay 10 dk. içerisinde içilmelidir. Bu büyük oranda yağ yakılmasına katkı sağlayacaktır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar