CLA YAĞ YAKICI NE İŞE YARAR VE NASIL KULLANILIR?

Doymamış omega 6 yağ asidi olan CLA besin desteği ürün olarak kullanılmaktır. Yağların ürettiği enzim lipoprotein enzimi insan vücudunda bulunan bir enzimdir.
CLA YAĞ YAKICI NE İŞE YARAR VE NASIL KULLANILIR?
Bu enzim yağ depolamayı sağladığından bazı insanlarda yağların depolanmasını ve bunun sonucu kilo alma problemini ortaya çıkartmaktadır.
                          
CIA'nın Vücuda Etkileri

CIA insanın kilo almasına elverişli bölgelerinde kilo almaya meyilli olması ve depolanan kiloların buralarda toplanmasına engel olmaktadır. Takviye ürün CIA yağ yakıcı kullandığınızda tek başına değil spor yaparak kullanmanız önerilir. Her insanda farklı kilo verildiği görülebilir.  

CIA Nerede Bulunur?

CIA et ve süt ürünlerinde bulunan bir üründür. Ancak yeterli derecede hayvanlardan CLA alamayanlar kapsül ya da sıvı şeklinde olanları da kullanılabilir. Vücudun belirli yerlerinde depolanan yağlar çirkin bir görünüme neden olabilirler bu nedenle CLA kullanarak depolanma engellenir. Yediklerinize dikkat ederek ve spor yaparak kullanacağınız CLA yağ yakıcı üründen daha iyi performans alabilirsiniz.     

CLA' nın Zararı Var mıdır?     

Kullanımına uyulduğu taktirde yağ yakıcı ürün yan etki göstermez. Yan etkisi yok denecek kadar azdır. Azla doz alınırsa sindirim sistemine zararlı olur HDL azalması ve insülin direnci oluşmasına neden olabilir.  2 aydan fazla CLA yağ yakıcı kullanımı önerilmez.  
                
CLA Kullanımı Nasıl Olur? Nerede Bulunur?

3 g ile 6 g arasında kullanılırsa etkisini gösterir. 6 g dan fazla kullanılması yan etkilerinin ortaya çıkmasına neden olacağından kullanma talimatına mutlaka uyulması gerekir. CLA otla beslenen hayvanların etinde ve sütünde bulunan yağ olarak insan sağlığında önemli bir yere sahiptir. Günümüzde otla beslenen hayvan bulmak oldukça zordur bu nedenle sublement olarak piyasada satışa sunulan CLA yağ yakıcı kullanılmaktadır.

Vücudun belli yerlerinde yağlanma yapan yağın depolanmasına engel olur. Kilo almanızı engelleyen ürün ile size daha fazlaya patlayacak CLA' yı kapsül olarak uygun fiyatta alabilirsiniz ve yağlardan kurtulabilirsiniz.  Spor ile birlikte kullanılması önerilen ürün daha çabuk sonuç almanızı sağlar.  Çoklu doymamış yağ asitleri CLA yağ yakıcı ürünü düzenli olarak kullanılabilir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar