Bay Ve Bayan Parfüm Önerileri

Parfüm her yaşta, kadın ve erkekler tarafından tercih edilen bakım ürünleri arasında ilk sırayı almaktadır. Eşsiz kokusu ve herkese özel kokularıyla her dönemde yerini korumaktadır.
Bay Ve Bayan Parfüm Önerileri
Parfüm deyince güzel kokusu dışında önemli olan bir diğer şeyde kalıcı olup olamadığıdır.

Bayan Parfüm Önerileri

Kadınların vazgeçilmezlerinden olan parfümler farklı kokularıyla her beden de yeni bir kalıba girmektedirler. Tarzlara ve tenlere olan uyum önemlidir. Özel günlerde olduğu kadar günlük hayatta da fresh kokuların tercih edilmesi bakımın basamaklarından biridir.

Buubly Heart Bayan Parfüm: Gençliğin doruklarında enerjik ve pozitif hissinizi ortaya çıkaran pozitif dinamikliğin yansıtıcısı çiçek buketini anımsatan kokusuyla yaz günlerinin tercih edilen parfüm çeşididir.

Dance Burlesque: Şehir kadınları ve cesaretini anımsatan koku Venedik kadifesinin asaletini şişesinde taşıyor.

Danger Zone Noır: Kahvenin uyarıcı hali, beyaz çiçeklerin iddialı enerjisiyle buluşma noktası. Baharat notalarıyla kadınların vazgeçilmezi. İnsanların hafızalarından silinmeyecek kokusuyla zariflik ve baştan çıkarıcı kokusuyla vazgeçilmez bir hoş koku.

Fashıon Provo Woman Pump:  Zengin, gizemli, bağımlılık yaratan bir oryantal. Egzotik meyveler, orkide esintisi, çiçeklerin birleşimi ile fark isteyenlerin tercihi.

Fleurs De Champs: Yasemin, portakal çiçeği, gül, zambak ve süsen çiçeğinin karışımı ile gündüz ve gece kullanıma uygun ferah ve hafif bir koku.

Georges Mezotti L′Or: Ateşli ve cesur kadınların tercihi. Gizemli ve büyüleyici kokusuyla çözülemeyen ve kendine hayran bırakan sıra dışı bir kokudur. Asla tatmin olmayan baştan çıkarıcı ve bir o kadar da doğal.

Georges Mezotti Love Vision: Aşk kadınını temsil eden içeriğinde şeftali, nektari, bergamot, armut ve sedir kokusunu barındıran, tene dokunan bir öpücük misali tercih edilen parfüm.

Georges Mezotti Oh De: Mutluluğun kokusu. Çiçek ve meyvelerin birleşimi ile müthiş uyumu sayesinde mutluluk ve enerji verici parfüm.

Bay Parfüm Önerileri

Base Track Pure Senses: Baharat ve turunçgil karışımı ile özgür bir deneyim yaşamak isteyen erkeklere bu deneyimi kazandıran eşsiz koku.

Horse Power: Karizmatik ve öz güveni ortaya çıkaran erkeğin kokusu. Amber, yosun, sandal ağacı karışımı ile ikonik erkekliği çağrıştıran koku.

Admiration Black Erkek Parfüm: Risk almayı seven, heyecan pesindeki arzuları resmeden, çekiciliği ile kadınların gözdesi. İçeriğinde kakule, bergamot, zambak ve amber bulunmaktadır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar