Flakka Neden İnsanları Zombiye Dönüştürüyor? Flakka Uyuşturucu Mudur?

Başta Amerika  olmak üzere birçok ülkeye kısa sürede yayılan ve acı hissini ortadan kaldıran Flakka insanı zombiye çeviriyor. Diğer adı zombiye çeviren uyuşturucu olan Flakka kısa sürede dünyanın birçok yerinde görüldü. Flakka nedir ve kullananlar flakka bağımlılığından kurtulabilir mi?
Flakka Neden İnsanları Zombiye Dönüştürüyor? Flakka Uyuşturucu Mudur?

Flakka Nedir Ve İlk Nerde Görüldü?

İlk olarak Amerika da ortaya çıkan Flakka vakası, kısa sürede tüm dünyada farklı görüntülerle karşımıza geliyor. Kullanıldığında acı hissini ve düşünce yeteneğini ortadan kaldıran flakka, kullanan kişileri ölüme kadar götürmektedir. İnsanlıktan çıkarak ve uyuşturucu etkisi olan flakka, kullanımı nedeni ile dünya da birçok kişi hayatını kaybetti. Flakka ilk olarak ABD ortaya çıktı, insanı yamayama çeviren ve zombi gibi acı hissini ortadan kaldıran Flakka ülkemize geldiği de söyleniyor.

İnsanları Yamyama Dönüştüren Uyuşturucu

Dünyanın birçok bölgesinde gelen görüntülerde insanları yamyama dönüştürdüğü ve kendini kontrol edemediği gözüken insanların kendilerine nasıl zarar verdiğini videolardan görmekteyiz. Flakka ilk olarak ABD ortaya çıktı. İnsanların etlerini yediren ve karşısında ki insana saldıran bu kişiler hiçbir acı hissi olmadığı için son derece tehlikelidirler.

Flakka Neden İnsanları Zombiye Dönüştürüyor?

Rusya menşeili bu uyuşturucu ilk olarak Amerika da görüldü. Uyuşturucuyu içen insanların zombi gibi davrandığı ve sağa sola bilinçsiz bir şekilde koşturdukları görülüyor. Etrafta kim varsa saldıran bu kişilerin insanları yediği de görülen vakalara arasında. Kısa sürede Amerika da yaygınlaşan bu uyuşturucunun insanlığı tehlikeye sokacak etkilerinin olması nedeni ile birçok kişi tarafından endişe ile takip ediliyor.

FLAKKA NEDİR? ETKİLERİ NELERDİR? bu yazımızıda okuyabilirsiniz.

Flakka'nın İçinde Ne Var?

Zombi Hapı olarak bilinen bu uyuşturucunun içerisin de yer alan kimyasal sentetik uyuşturucu ile garip davranışlar sergileyen insanlara dönüştüren Flakka kimyasal sentetik uyuşturucu madde ile elde ediliyor. Sentetik uyuşturucu diğer uyuşturucu maddelerine alternatif olarak üretildi, fakat etkileri dehşet verici boyutlara geldi. Dünya da birçok kişinin kullanması ile çok tehlikeli sonuçların ortaya çıkmasından endişe ediliyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar