FLAKKA NEDİR? ETKİLERİ NELERDİR?

Flakka, çok tehlikeli bir uyuşturucu türüdür. İnsanlara verdiği inanılmaz güçler ile insanları zombiye dönüştüren uyuşturucu olarak da bilinmektedir. İnsanlara yamyam özelliği kazandıran bir uyuşturucudur. Flakka, sentetik bir maddedir.
FLAKKA NEDİR? ETKİLERİ NELERDİR?
Bu uyuşturucuyu kullanan insanlar resmen bütün benliklerini yitiriyor ve et yiyen bir yamyama dönüşüyor. Madde verdiği etki ile insanları ciddi anlamda etkiliyor ve insanlar çevresindeki kim olursa olsun düşünmeden zarar verebiliyor. Bu uyuşturucu türü oldukça ucuz ve temini de çok kolay olan bir maddedir. Bu maddeyi kullanan insanların çoğunun yaşamları sona eriyor.

Yaşayanlarda ise mutlaka çok ciddi beyni etkileyen hasarlar oluşuyor. Bu madde o kadar etkili ki maddeyi kullanan insanlar kendisine müdahale etmek isteyen ya da çevresinde bulunan insanların etlerini bile yiyebiliyor.

Flakka Etkileri Nelerdir?

Flakka, çok güçlü sentetik bir uyuşturucu maddedir. Bu madde o kadar etkili ki insanların hayatlarını kaybetmesine neden olan etkiler yaratıyor. Flakkanın başlıca etkileri ise şu şekildedir;

•    Ciddi boyutlu halüsinasyonlar görülmesine neden oluyor.
•    Maddeyi kullanan kişilerin çoğunda kalp krizine neden oluyor.
•    Madde kullanan kişilerde ölüm oranı çok yüksek.
•    Bedenin olduğundan çok fazla güçlenmesini sağlıyor.
•    İnsanlara bütün benliğini unutturup bir yamyam ya da zombi gibi davranmasına neden oluyor.

•    Karşısındaki kişilere ciddi boyutlu zarar verilmesine neden oluyor.
•    Maddeyi kullanan kişilerin bazıları insan eti yiyecek duruma geliyor.
•    İnsanların akıl sağlığını kaybetmesine neden oluyor.
•    Flakka kullanan kişilerin beyinleri büyük oranda hasar görüyor ve bu hasar kalıcı oluyor.

Flakka En Çok Hangi Ülkelerde Kullanılıyor?

Flakka, temini kolay ve ucuz bir uyuşturucu madde olduğu için çok hızlı bir şekilde yayılmaktadır. Fakat bu maddenin ortaya çıkması Amerika ile oluyor. Bu uyuşturucu madde ilk olarak Amerika da ortaya çıkmasına rağmen üretim yerinin Çin olduğu biliniyor. Bu madde Amerika’dan sonra Brezilyada da ortaya çıkmıştır.

Bu madde ilk çıktığı yıllarda Amerika’da yasaldı ve her zaman temin edilebiliyordu. Madde etkisi arttıkça ve yayıldıkça artık yasal olmayan bir uyuşturucu haline geldi. Son dönemlerde birçok ülkede görülmeye başladı. Bu ülkelerden biriside Türkiye. Türkiye’de de flakka etkisinde olan insanlara rastlanmıştır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar