BASUR YANMASINA NE İYİ GELİR?

Basur bizi son derece rahatsız eden hastalıkların başında gelir. Aynı zamanda basur, bizi toplum içinde zor durumlara sokabilir.
BASUR YANMASINA NE İYİ GELİR?
Peki basur hastalığına ne iyi gelir? Yazımızda bu soruya cevap vereceğiz. Basur fazla baskı anında iltihaplı kanın çoğalması ile hacimsel olarak büyür. Basur kaşıntıyla belirir ve daha sonrasında basur patlayarak kanı iltihaplı olacak şekilde dışarı atar. Bu evrede birçok insan değişik korkulara kapılabilir. Birçok insan ne olup bittiğini anlamadan hemen iç kanamadan şüphelenir.

Basur Belirtileri Nelerdir?

Basur belirtileri kaşıntı ve daha çok batma olarak başlar. Kanama ve mukoza sıvısının gelmesiyle devam eden bir hastalıktır. Hastalığın bir sonraki aşamasında mukoza sıvısına bağlı olarak kötü koku oluşur ve daha sonra rektal bölgede ağrı görülür. Bu hastalığın tedavisinde cerrahi operasyon gerekebilir. Ancak bitkisel yöntemlerle de basur hastalığını geçici olarak gidebilirsiniz.

Basur Yanmasına  Ne İyi Gelir?

 Basur çok sık görülen bir hastalıktır. Oldukça ağrılı bir hastalık olduğunu söylemek mümkündür. Fakat basur hastalığı günümüzde ciddi bir rahatsızlık olarak algılanmamaktadır. Basur tedavisine yardımcı olacak bitkisel bir doğal tarif sunacağız. Ancak bu tip bitkisel tedaviler gerçek doktor tedavisinin yerine asla geçmez.

Bitkisel tedaviler doktor tedavisine ek olarak yapılır ve size çözüm getireceği kesinlik arz etmez. Aşırı tüketimden kaçınarak tükettiğinizde taktirde fayda görmeniz muhtemeldir. Bu tarif için 5 yemek kaşığı kadar ince havuç yaprağına ihtiyacınız var. Bir sürahi yada ince bir kaba ince şekilde doğradığınız havuç yapraklarını koyun. Üzerine önceden kaynattığınız suyu dökün. Suyu döktükten sonra kabın hava almamasını sağlayın.

Sonrasında hareket ettirmeden karışımı 1 saat boyunca dinlenmeye bırakın. Elde ettiğiniz çayı süzdükten sonra tüketin.  Hazırlamış olduğunuz çayı buzdolabında saklayın. Bu çayı günde 3 öğün 1 su bardağı kadar tüketin. Bu formülü düzenli kullandığınız taktirde fayda göreceğiniz muhtemeldir. Bunun yanında ahududu, böğürtlen gibi yiyecekleri tüketmenizi tavsiye ediyoruz. Bunun yanında sarı kantaron yağı basura iyi geldiği uzmanlar tarafından söyleniyor. Sarı kantaron yağını fitil şeklinde makat bölgesine uygulayın. En değerli doğal çözümlerden biridir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar