SSL GEÇİŞ SONRASI ADSENSE GELİRLERİNİN DÜŞMESİ

Değerli ziyaretcim google'de yer almak istiyorsak googlenin vermiş olduğu kararlara uymak zorundayız. SSL bildiğiniz gibi https yani güvenli site demektir. Http sitesine göre https daha güvenlidir. Maksat internet kullanıcılarının internette gezinirken dolandırıcılara karşı güvenliğini sağlamaktır.
SSL GEÇİŞ SONRASI ADSENSE GELİRLERİNİN DÜŞMESİ
Fakat internette ve gerçek hayatta dolandırıcılar ne yapıp edip insanları dolandırmanın bir yolunu bulmuşlardır. Her neyse şimdi gelelim asıl konumuza google SSL ye geçin diyorsa yapcak birşey yok tabikide. SSL geçiş sonrası adsense geliri neden düşer? öncelikle http olan uzantılar googlede yerini https uzantısına bırakana kadar gelir düşüşü yaşanmaktadır. Https ye geçin sonrası adsense geliri düşmesinin yanı sıra site hitindede düşüşler yaşanacaktır.

SSL Geçiş Sonrası Adsense Reklamlarında Düşüş Normal Mi?

Http den https ye geçiş yaptıktan sonra adsense gelirlerim yarı yarıya düştü ayrıca site hitimde yarı yarıya düştü edindiğim tecrübeye göre sitedeki bütün sayfaların index alması sonucunda güvenli site olarak google de daha iyi yere geleceğinden eminim.

Bu yazımı edindiğim tecrübelerime göre hazırladım http den https ye geçen ve geçecek arkadaşların içini rahatlatmak için burda paylaşıyorum.

Ayrıca adsense 2018 yılında yapmış olduğu güncellemeler sonra gelirleri çok düşürdü eminin ilerleyen zamanlarda gelirler tekrar eski haline dönecektir.

Googlenin yapmış olduğu bazı güncellemeler tüm webmaster arkadaşları etkilemektedir. Https ye geçiş sonrası yapacağınız tek işlem sabırla beklemektir. Aksi halde sitenizin seo sunu ve ayarlarını bozarsanız çıkış yerine düşüşe geçersiniz.

Bazı forum sitelerindeki boş yorumlara dikkat etmeyin çoğu boş kuruntu laflardır çünkü google internet dünyasının hakimi olduğu için https ye geçiş istiyorsa bir bildiği vardır diyelim yorumlarınızı eklmenizi bekliyorum arkadaşlar.

Yorumlar

  1. Ocak ayında yazmışsınız temmuz ayında gelirler normalr döndü mü
    Gelirim 1 gunde 4 de 1 oranına düştü...

    YanıtlaSil
  2. Düzeldi mi gelirler cevap bekliyorum

    YanıtlaSil
  3. Gelirler düzelmedi halen aynı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar