TOTAL YAKITMATİK

Fransız enerji şirketi total 25 yıldır Türkiye de akaryakıt sektörün de hizmet vermektedir. 10.000 çalışanı ve 452 istasyonuyla faaliyet gösteren Total % 6,1 Pazar payıyla Türkiye de 5.  Sırada yer alıyor.  
Total Yakıtmatik nedir? Diye sorulduğuna akaryakıt ve filo yönetim sistemidir. İstasyon da fatura ve fiş almaya gerek kalmadan, kredi kartı veya nakit ödeme yapmadan akaryakıt alımını sağlayan bir uygulamadır. Elektronik ortam da taşıt bilgileri ve dolum bilgilerini raporlar. Akaryakıt tüketimini kontrol altına alır. Değişik sınırlama parametresi bulunur. Kilo metre kontrolünü yakıt alım anın da vaktine göre takip eder.

Hangi taşıtın, hangi istasyon da, ne zaman, ne kadar, hangi kilo metre de ve ne tür yakıt aldığını bildirir. Akaryakıt masraflarını denetlemek ve yakıt tüketiminin limit ve kilo metre takibini yapar. 

Filonuza bağlı araçların masraf, kontrolü ve akaryakıt fişleri ile zaman kaybettirmez. Yakıtmatik sağladığı avantajlarla para ve zaman tasarrufu sağlar. Yakıt giderlerini kontrol etmenizi sağlar. Yakıt dolumu sonrası fatura ve ödemeyi ortadan kaldırır.

Doğru yakıtın, doğru araçta kullanılması ve yanlış dolum riskini ortadan kaldırır.  Yakıtmatik kullanmak çok kolaydır. Kayıt işleminizi yaptırdıktan sonra taşıtlara takılan üniteler sayesin de kullanıma hazır hale gelen Yakıtmatik. Sisteme dahil olan bir akaryakıt istasyonuna girip üstün de Yakıtmatik yazan pompaya girilir. Pompa aracın deposuna girdiği zaman yakıt tipi ve limit kontrolü yapıldıktan sonra akaryakıt dolumu başlar. Dolum bittikten sonra araç ve dolum bilgileri total veri tabanına yüklenecektir. Farklı ihtiyaçlara göre düzenlenmiş 3 farklı kullanım şekli vardır.
 
Halka: Araç deposuna monte edilen aracın litre, yakıt cinsi, plaka, tarih, saat ve istasyon bazın da kontrol edilmesini sağlar.
VIU: Depoya monte edilen ikinci bir seçenektir. Halka dan bir fazla özelliği bir kablo yardımıyla  km sayacına  bağlanır ve km bilgilerine ulaşmanızı sağlar.
Filo kart: Kart şeklin de kullanılır ve montaj gerekmez.
Her taşıt tipine uygun olan takım takılır. Araçlara takılan takım, montaj ve servis için müşteri hiçbir ödeme yapmaz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar