OPEL ASTRA ALINIR MI?

Aile hatchback segmentinin en önde gelen yarışçılarından biri olan Opel Astra, Ford Focus ve Volkswagen Golf gibi oyuncuların ilgisini çekiyor. Ford kadar iyi sürüş kalitesine sahip olmasa da, VW kadar sağlam ve değerli de sayılmasa da Opel'inkozu zamanla değerlenmesidir. En büyük rakiplerine oranla kullanıcılarından daha az alır ve genellikle satılırken daha fazla para eder.
OPEL ASTRA ALINIR MI?

Teknik Özellikleri Nelerdir

 Bu sektöre özgü bir otomobil gibi Opel Astra'ya motorlar ve düzeltme seviyeleri yükleniyor. Benzinli güç 2.0 litrelik 240hp turboşarjlı OPC amiral gemisi ile kaplı 1.4, 1.6, 1.8 ve 2.0 litrelik birimlerden oluşuyor. Dizel 1.3 litrelik CDTi motor ile başlar ve 1,7 ve 1,9 litreye yükselir. 1.7'de 80, 100 veya 110hp, 1,9'da 120 veya 150hp geliyor.

Opel Astra teknik özellikleri bakımından çok zengindir ve trim seviyeleri çok sayıda ve hangi Astra'nın ne ile geleceğini araştırmaya çalışırken kafa karıştırıcıdır. Life ve Club modelleri en temel sürümlerken, SRi ve SXi daha arzu edilen orta sınıf modeller ve Elite en üst düzeyde tasarlanmıştır.

Astra'nın yalnızca beş kapılı bir hatchback olarak değil, aynı zamanda bir emlak, bir GTC (üç kapılı, sportif versiyon) ve TwinTop olarak bilinen bir Cabrio olarak da üretildiğini hatırlamaya değer.Seçimlerin çokluğu, tek bir Astra'nın yerini tespit etmeyi zorlaştırır; çünkü ihtiyaçlarınız, sizin belirlediklerinizdir.

Opel Astra’nın mütevazı kilometreyi kapsayanlar 1,6 ve 1,8 litrelik benzinli motorlardan daha kötü yapabilirken, 1,7 ve 1,9 litrelik mazotlar daha yüksek bir kilometre kapsayan herkes için daha iyidir. Orta özellikli bir SRi veya SXi modeli iyi bir göz atın, ancak daha iyi belirtilmiş Elite varyantı düşündüğünden daha uygun fiyatlıdır. Kafanız karışmadan Opel Astra alınır mı? Sorusunu sorup ardından tercihlerinizi belirleyip araştırmaya geçmeniz sizi doğru Opel Astra’ya ulaştıracaktır.

Yakıt Tüketimi Nasıldır

Opel Astra yakıt tüketimi konusunda oldukça ekonomik bir aile otomobilidir, diyebiliriz. Opel Astra alıyorsanız, paranızı iyi değerlendirmişsiniz demektir. Keskin ve güzel bir tasarımı olan Opel Astra, güçlü arzı sayesinde bulmak, sahip olmak kolaydır. Kötü puanları ise Wolswagen Golf’ten daha az arzu edilen bir otomobil olabilir. Zayıf görüş yeteneği ve önyükleme alanı ve kabin saklama alanlarınını kullanışsız olması sayılabilir.  Astra'nın avantajları, konfor, incelik ve para için en üst değerdir. Diğer kalitelerle ünlü diğer popüler aile hatchback'lerinden ayırıyorlar. Bu sektörde çok sayıda rekabet var, bu nedenle ilk önce alışveriş yapmaya değer, ancak Opel bu segmentteki en çok satanlar arasına girdi.

Yorumlar

Popüler Yayınlar