BEYLİKDÜZÜ AVUKATLARI

Beylikdüzüavukatı denilince şehirden en iyi on avukat sıralamasına giren ve emsal davaları sonuçlandıran başarılı pek çok avukat bulabilirsiniz. Bunlardan bazıları iş avukatlığı yaparken, bazıları diğer alanlarda çalışmayı sürdüren avukatlardır. Genellikle tek taraflı olmayan ama daha çok çalışan kişinin iş haklarını var etmek ve korumak için iş mahkemeleri vardır.
Türk hukuk sisteminde yeri ayrı olan bu tür davalarda ise her geçen gün onlarca dava görülmekte ve çalışanın lehine sonuçlanmaktadır. Zaten temelde çalışan kişinin haklarını düşünerek oluşturulmuş olan bu hukuk davalarında iyi bir avukat elbette tüm davanın da seyrini değiştirecektir. İş hukuku kapsamında çalışanın haklarını korumak ve haksızlık yapılmış ise onu tekrara mahkeme kanalı ile ona geri vermek esastır.

Benzer mahkemelerde davanın lehinize sonuçlanması için ise her şeyden önce avukatınız ile her şeyi açık seçik konuşanız gerekir. Sonra başka önemli bir konu da, eğer davanızın sizin lehinize sonuçlanmasını istiyorsanız fazla fantastik düşüncelere ve abartılı isteklere kapılmamanız gerektiğidir. Yani örneğin haksız bir şekilde işten çıkarıldığınız ve tazminat davası açtığınızı var sayalım.

Böyle bir davada karşı taraftan talep edecek olduğunuz tutar oldukça gerçekçi ve geçerli olmalıdır. Bu konuda rakam belirlemek ve doğru istekte bulunmak için avukatınız size en iyi yardımı da verecektir. İş ve işçi lehine çalışan tüm hukuk mahkemelerimizde öncelik her daim işverene değil çalışana verilir. Neticede ülkemizdeki çalışma şartlarına ve işverenlerin genel kafa yapısına baktığımızda her şeyin yeteri derecede adil olmadığını da görüyoruz. Bu anlamda her geçen gün sayısı hızla artan iş davaları yine de işçilerin haklarını korumak için uğraşmaktalar.

Avukat mı arıyorsunuz?

Eğer yakın çevresinde ya da sadece Beylikdüzü avukat alternatifi arıyorsanız internette karşınıza çıkacak olan önemli avukatları da göreceksiniz. İşveren tarafı zora sokmak ve sizden aksız yere esirgediği bütün giderleri size bir an önce vermesi için hemen bir avukat tutmalısınız. En başta iş yeriniz sonra da iş yeri avukatınızın oldukça zor durumda kalacağı ve bayağı uğraşacağı kesin.

Yorumlar

Popüler Yayınlar