YÜZÜ GERDİRMEK İÇİN DOĞAL YÖNTEMLER

Günümüzde birçoğumuz, yüzümüzdeki kırışıklıklardan kurtulmak için birbirinden farklı birçok yüz gerdirme yöntemlerine, başvuruyoruz. Bu yöntemlerin büyük bir kısmı, ne yazık ki yapay ve kimyasal sistemler ile uygulanıyor. Diğer kalan kısmı ise ameliyattır. Ben bugün tüm bunlardan tamamen farklı olan, bir sisteme değineceğim. Bahsini edeceğim o sistem, tamamen doğal bir sistem olmasıyla birlikte son derecede etkilidir.
YÜZÜ GERDİRMEK İÇİN DOĞAL YÖNTEMLER
Bu sistemi siz okuyucularımız için tüm ayrıntıları ile birlikte araştırdım ve yine sizler içinde “Yüzü gerdirmek için doğal yöntemler” adlı başlığı altında, dizayn ettim. Şimdi dilerseniz anlatımıma yüz gerdirme yöntemlerinden başlamak istiyorum.

Yüz Gerdirme Yöntemleri

Evet, günümüzde yüz gerdirme işlemlerini ya kimyasal ürünler ile ya ameliyatlar ile ya da güzellik merkezlerinde uygulanan bazı işlemler ile gerçekleştiriyoruz. Ancak bütün bunların dışında günümüzde yüz gerdirmek için unuttuğumuz bazı doğal yöntemlerde, mevcuttur. Tamamen doğal ve hiçbir yan etkisi olmayan evde kendinizin de uygulayabileceğimiz bu yöntemleri bu gibi durumlarda hep erteliyoruz.

Oysa hepimizin de bildiği gibi bizim için en sağlıklı olanı, doğal ve tamamen katkısız işlemlerdir. Değil mi? İşte bu sebepten de bugün ben bu konuya “Yüzü gerdirmek için doğal yöntemler” adlı başlığı altında, değinmek istedim. Öncelikle yapmanız gereken haşlanmış bir adet patatesi, homojen bir kıvam alana kadar iyice ezmeniz gerekiyor. Daha sonra içerisine iki yemek kaşığı süzme yoğurt ilave ederek iyice karıştırın ve yüzünüze uygulayın. Yukarıdaki verdiğim tarifi her gün olmama şartıyla evde bir gün aralıklar ile uygulayabilirsiniz. Maskeyi uygulayıp, yarım saat bekledikten sonra yapmanız gereken yalnızca ılık su ile yüzünüzü yıkamanızdır. Bu işlem doğal yüz gerdirme yöntemlerinin en etkili olanlarından birisidir. Düzenli bir şekilde uygulayanlar zaten farkı, kendileri de görecektir.

NOT: Evet, bu maske tamamen doğal bir sistem ile yapıldığı için herkes uygulayabilir. Ancak bu maskeyi on sekiz yaşın altındaki bireylere, kesinlikle önermiyorum. Çünkü ciltleri daha taze ve daha kendini yenilemektedir. Bunun dışında kişi on sekiz yaş üstünde ise yirmi beş veya yirmi altı yaşına kadar ayda bir kere uygulaya bilir. Bu yaş dilimlerinden sonra yukarıda da bahsettiğim gibi birgün aralıklar ile uygulanadabilir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar