YÜZDEKİ KIRIŞIKLIKLARA BİTKİSEL ÇÖZÜM

Merhabalar, hepimizin bildiği gibi yaş ilerledikçe, vücudumuzda fiziki ve biyolojik olarak bir takım değişimler meydana geliyor. Bu değişimlerden biriside ilerleyen zaman diliminde yüzdeki kırışıklıklardır. Özelliklede biz bayanların rahatsızlık duyduğu ciltteki bu kırışıklıkların oluşmasında, biyolojik olarak da birçok sebebi vardır. Bu sebeplerden en popüleri ve en etkilisi ise vücudun susuz kalmasıdır.
YÜZDEKİ KIRIŞIKLIKLARA BİTKİSEL ÇÖZÜM
Yani kişi cildini kırışıklıklardan önlememek istiyorsa, vücudunun istediği kadar günlük su tüketmesi gerekiyor. Kişi günlük iki buçuk litre su içerek, cildini kırışıklardan bir nebzede olsa korur. Başta da söylediğim gibi su tüketimi yapmak, kırışıklıklara karşı önlem almamız için tek faktör değil.

Bununla beraber birçok tıbbi bilgide günümüzde zaten mevcut. Ancak bugün bu tıbbi müdahalelerden ziyade, özellikle biz bayanların ilgisini çekecek olan yüzdeki kırışıklıklara değinmek istiyorum.

Evet, ciltteki kırışıklıklar söz konusu olunca, doğal olarak biz bayanların bu konudaki hassasiyeti de doğrudan yüzdeki kırışıklıklar, oluyor. Yüzdeki kırışıklıklara, günümüzde tıbbi yöntemler ile müdahale etmek mümkün. Tabi, bununla beraber kırışıklıkları azaltacağını iddia eden kimyasal ürünlerde var. Ancak ben bugün tüm bunlardan farklı ve uzmanlarında desteklediği bir yöntem olan, yüzdeki kırışıklıklara bitkisel çözüm önerilerinden bahsedeceğim.

Kırışıklıklara Bitkisel Çözüm Önerileri

Öncelikle şunu bildirmek isterim ki kırışıklıklar için muazzam sonuçlar veren tarifimizdeki karışımı, kahvaltıdan yarım saat önce uygulamanız gerekiyor. Bir robot yardımıyla 15 tane saplı maydanozu, yarım limon suyunu ve yarım su bardağı mikrobu kırılmış suyu ilave ederek, karışımı homojen bir kıvam alana kadar robottan çekmeniz yeterli olacaktır. Ancak bu karışımda kullanacağınız suyu önceden kaynatmış ve oda sıcaklığında bekletmiş olmanız gerekiyor. Tabi maydanozun ve limonun manav ürün değil, organik bahçe ürünü olması da şart! Bu karışım, yüzdeki kırışıklıkların giderilmesine kesin sonuç veren, bir bitkisel yöntemdir.

Tarifteki bu karışım, yüzdeki kırıklıkları gidermesi ile birlikte cildi tazeler ve deri altına inmiş iltihapları da temizler. Karışım, iltihap temizlemesi yaparken, iltihaplar yüzünde görünür bir hal alır. Tabi bu sizi korkutmasın. Çünkü deri altındaki iltihaplar, yüzeye çıkar ve oradan da dışarı atılmış olur. Bunun sonucunda da kişi muazzam ve taze bir cilde sahip olur. Bu işlemi her sabah yapıp yarım saat beklettikten sonra kahvaltıdan önce içip, aynı işlemi tam 15 gün boyunca uygulayıp bir hafta ara vermelisiniz. Bir haftalık aradan sonra aynı uygulamayı 15 gün daha yapıp, sonlandırabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar