KİRPİK UZATMA YÖNTEMLERİ

Kısa ve seyrek kirpikler için günümüzde birçok yapay yöntemler ile çözüm önerileri var. Ancak bu yöntemler kalıcı olmamakla birlikte kullanırken de problemli ve rahatsız edici özelliklere de sahip olabiliyor. Fakat biz hanımlar için son derece önemli olan kirpilerimizin, kısa ve seyrek olması oldukça can sıkıcı bir durum ve kesin sonuç verende herhangi bir yapay yöntem, günümüzde mevcut değil.
KİRPİK UZATMA YÖNTEMLERİ
Birçoğumuz bu problemi, kalıcı olmayan takma kirpikler ile çözmeye çalışsak da bize kesin bir çözüm sunmadığı için sorunlu dakikalar yaşayabiliyoruz. Evet, kirpik uzatmanın yapay ve kesin bir sonuç veren etkili bir sistemi yok. Ancak bu demek değil ki bitkisel bir çözüm önerisi de yok. İşte bu sebepten dolayı da siz okuyucularımız için bugünkü konumda, kirpik uzatma yöntemleri adlı başlığını, hazırladım ve yine sizler içinde anlatıma sunacağım.

Eğer sizinde kirpikleriniz kısa ise ve bunun için bir çözüm bulamıyorsanız, bu dizayn ettiğim konumun tam size göre bir anlatım olacağından, emin olabilirsiniz. Çünkü bu anlatımımda kirpik uzatma yöntemlerinden birisi olan, tamamen doğal ve kesin sonuç veren bitkisel yöntemlerden bahsedeceğim. Şimdi dilerseniz, anlatımıma kirpik uzatma ile devam etmek istiyorum.

Kirpik Uzatma

Evet, kirpik uzatma, saç uzatmak kadar hızlı ve kolay değil. Ancak kirpiklerin zamanla uzamasını sağlayan ve birçok kez de denenmiş olumlu sonuç vermiş olan, doğal yöntemleri de var. Bu yöntemlerin en popüler olanlarından biriside badem yağıdır. Badem yağını kirpiklerinin uzamamasından şikâyetçi olanlar, günlük sabah akşam düzenli bir şekilde üç aylık bir süre ile kullandıklarında, zamanla farkı kendileri de görecektir. Dileyenler günde üç kere ve üç aydan sonrada kullanmaya devam edebilirler.

Ancak kirpik uzaması için en az günde iki defa ve üç ay uygulanması, gerekmektedir. Peki, badem yağı kirpiklere nasıl uygulanmalıdır? Öncelikle boş bir maskara kabına badem yağını dökerek, kirpiklerin köklerine gidebilecek şekilde altlı üslü, tıpkı maskara sürer gibi günde iki defa uygulamanız, yeterli olacaktır. Tabi kirpiklerin temiz olması, yani makyajsız olması çok önemli. Aynı sistemle sarımsak yağını da kullanabilirsiniz. Kirpikleriniz toparlandıktan sonra makyaj malzemenizin bir parçası olan, maskaranın içine katarak kullanmanızda, kirpiklerinize ekstra bakım yapacaktır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar