GÖZALTI KIRIŞIKLIKLARI VE DOĞAL ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Evet, gözaltı kırışıklıkları hemen hemen hepimizi rahatsız ediyor değil mi? Göz çevresinde bulunan ve rahatsız edici bir görünüme sahip olan, ince ve kısa çizgiler kişide genelde yirmili yaşlarda yavaş yavaş görünmeye başlar.
GÖZALTI KIRIŞIKLIKLARI VE DOĞAL ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
Ancak kimilerinde de otuzlu yaşlarda başlayabiliyor. Her ne kadar günlük hayatta kozmetik ürünler ile bu kırışıklıkları kapatmaya çalışsak da yaptığımız müdahaleye rağmen, gözaltı kırışıklıkları kolay kolay gizlenmez. Tabi ki gözaltı kırışıklıklarına, yalnız kozmetik ürünlerle ve kırışıklık giderici kremler ile çözüm aramak doğru değil. Peki, gözaltı kırışıklıkları için ne yapılmalıdır?

Günümüzde gözaltı kırışıklıklarının oluşumunu geciktirecek ya da var olan o kırışıklıkları azaltacak kadar, etkili doğal çözüm önerileri de bulunmaktadır. İşte bu sebepten, bende bugünkü anlatımımda siz okuyucularımız için “Gözaltı kırışıklıkları ve doğal çözüm önerileri” adlı başlığını, hazırladım ve yine sizler içinde tüm detayları ile birlikte anlatıma sunacağım. Şimdi dilerseniz anlatımıma gözaltı kırışıklıklarına etki eden, o doğal maske tarifi ile deva etmek istiyorum.

Gözaltı Kırışıkları İçin Doğal Maske Tarifi

Hiç daha önce pirinç unu maskesi diye bir şey duydunuz mu? İşte bu maske sayesinde, var olan gözaltı kırışıklıklarını, azaltabilir ve gözaltı kırışıklıklarını geciktirebilirsiniz. Pirinç unu maskesi gözaltı kırışıklıklarını azaltmakla birlikte cildi tazeler ve size daha genç bir görünüm de kazandırır.

Pirinç unu maskesi hem kolajen üretimini artırır hem de antioksidan özelliği olduğundan, serbest radikallere karşı mücadele eder. Ayrıca kırışıklıkları önlemekle beraber cilt lekelerini azaltır ve siyah noktaların temizlenmesine de yardımcı olur.

Peki, gözaltı kırışıklıkları ve doğal çözüm önerileri adlı başlığımıza doğal çözüm olarak verdiğimiz önerimiz olan, pirinç unu maskesi nasıl yapılmaktadır?

Gözaltı kırışıklıkları için kullanacağınız pirinç unu maskesinin yapımında; yarım su bardağı su, iki yemek kaşığı kadar pirinç unu ve iki tane kapsül şeklinde E vitamini, yeterli olacaktır. Öncelikle bir kâsede su ile iki yemek kaşığı pirinç ununu, iyice karıştırın ve hazırladığınız karışımı mikrodalgada iki dakika kadar ısıtın.

Bu işlemin ardından karışımı çıkartıp iki tane E vitamini kapsülünü ekleyip ve karıştırma işlemine devam edin. Daha sonra hazırladığınız o karışımı, buzdolabında 3 gün bekletmeniz gerekiyor. Bu süre sonlandığında maskeyi yüzünüze uygulayın ve yarım saat bekletip, ılık su ile yıkayın. Bu işlemi haftada 2 defa uygulamanızda fayda var.

Yorumlar

Popüler Yayınlar