GENÇLİK VE GÜZELLİK İKSİRİ

Güzel bir cilde sahip olmak için birçok şey yapıyoruz değil mi? Hatta sırf güzel gözükmek için çeşitli ameliyatlara,  girdiğimiz de oluyor. Kuaförlere gidip kimyasal ürünler alıp kullanıyoruz. Ancak sonuç her zaman daha da kötü sonuçlar doğuruyor. Çünkü vücudumuz bu ürünleri tanımıyor ve dolayısıyla da kabul etmiyor. Tabi bunun sonucunda da vücudumuzda bir yeri düzene koysak, diğer taraf daha ciddi bir zarar görüyor ve hastalıklarla mücadelemiz başlıyor.
GENÇLİK VE GÜZELLİK İKSİRİ
Oysa bütün bunlara hiç gerek yok. Nede mi? İşte bugün bu soruyu siz okuyucularımıza detaylı bir şekilde açıklamak adına, konumu gençlik ve güzellik iksiri, üzerine derledim ve yine sizler içinde anlatıma sunacağım. Şimdi dilerseniz, anlatımıma gençlik iksirimizin, tarifinden başlamak isterim.

Gençlik İksiri

Her şeyin bir uygulama süresi olduğu gibi güzellik iksirinin de belli bir uygulama süresi vardır. Hazırladığımız bu iksirden olumlu sonuçlar alabilmek için tam bir hafta boyunca, eksiksiz uygulanması gerekmektedir.

Öncelikle şunu bildirmek isterim ki, bir hafta boyunca kahvaltıdan önce mutlaka 2 bardak su tüketilmesi şart! Bunun dışında meyve sıkacağı yardımıyla birer adet kırmızı pancar, elma ve havucun suyunu bir bardakta toplayıp, tüketmeniz gerekiyor. Tarif, aynen bu şekilde bir hafta boyunca uygulanmalıdır. Ancak bir hafta boyunca hazırladığınız bu bardaklara, artı başka sebzeler de eklemesi, tarifin daha etkili olması için önem arz ediyor. İlk gün hazırladığınız havuç, kırmızı pancar ve elmadan oluşan, karışımın içerisine, bir tutam ıspanağa da aynı işlemi uygulayarak ilave edilmelidir.

Gençlik iksirini ikinci günde aynı üç ana malzemeden yapıp, bu sefer içerisine artı sebze olarak da beyaz lahanayı kullanmalısınız. Üçüncü gün ise üç ana malzeme dışında, iki tane pırasanın sapı eklenir. Dördüncü gün ise sapıyla birlikte bir tutam maydanoz, beşinci gün bir yemek tabağı brokoli, altıncı gün bir adet turp ve yedinci gün ise bir tutam tere kullanılmalıdır.

NOT: Evet, gençlik ve güzellik iksiri tarifimiz yukarıda tüm detaylarıyla açıklanmıştır. Ancak bir hafta boyu uygulanan bu işlemde her gün karışımın içerisine bir tatlı kaşığı 0,8 asit’in altında saf zeytin yağıda koymanızda fayda var. Bugünkü hazırladığım bu tarif, hem çocuklar için son derece faydalı hem de biz yetişkinler için paha biçilemezdir. Çünkü hazırlayacağınız bu tarif, cildi güzelleştirmekle birlikte vücudu da arındırır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar