CİLT BEYAZLATMAK İÇİN NE YAPMALIYIM?

Ben cildimi beyaz seviyorum, diyenler için son derece etkili bir yöntemin anlatımı ile yine karşınızdayım. Günümüzde güneş ışınları nedeniyle, esmerleşen tenler için birçok beyazlatma yöntemleri mevcut. Bu cilt beyazlatma yöntemlerinden birisini de ben sizler için araştırdım ve yine sizler içinde anlatıma sunacağım.
CİLT BEYAZLATMAK İÇİN NE YAPMALIYIM?

Anlatıma başlamadan önce şunu bildirmek isterim ki cilt beyazlatma sistemi, esmer ciltlerin beyazlaması için kullanılabilecek bir sistem, kesinlikle değildir. Bu sistem, güneş ışınlarına maruz kalanlar ve güneş lekeleri olanlar için uygulanan bir sistemdir. Genelde deniz kenarına tatile gidince kişi ister istemez, bronzlaşıyor ve eğer koruyucu kullanmamışsa da yanıyor. Bu durumdan memnun olmayanlar ise vereceğim cilt beyazlatma yönteminden yararlanabilirler.  Eğer sizde esmerleşmekten hoşnut değilseniz ve bu sebepten de sahil kenarı tatillerini sürekli erteliyorsanız, bu anlatımım tam size göre diyebilirim.

Cilt Beyazlatma Yöntemi

Evet, cilt beyazlatma yöntemlerinden bahsedecek olursak, öncelikle şunu bildirmek isterim ki, bu yöntemler kimyasal ve doğal cilt beyazlatma yöntemleri olmak üzere, ikiye ayrılır. Kimyasal yöntemler ile yapılan işlem, güzellik salonlarında uygulanır ve daha hızlı sonuç verir. Ancak her zaman olduğu gibi bizler sağlığımız için daha çok doğallıktan yana olduğumuz için kimyasal yöntemleri, her zaman desteklemiyoruz. Bu sebepten de sizler için doğal cilt beyazlatma yöntemlerini inceledim ve yine sizler içinde tüm detayları ile birlikte, anlatıma sunacağım. Doğal bir sistem ile cilt beyazlatmak istiyorsanız, aloe vera bitkisi ile işleme başlayabilirsiniz. Öncelikle yapmanız gereken nokta, aloe vera bitkisini kesip içerisindeki jeli kalıp halinde çıkartmanızdır. Daha sonra jelin üzerine bir çay kaşığı kadar limon suyundan damlatın. Dilerseniz, limon suyunun üzerine artı bir işlem yapıp, kapsül halindeki E vitamininden de ekleyebilirsiniz. Bütün bu işlemleri tamamladıktan sonra cildinizde nereyi beyazlatmak istiyorsanız, oraya beş dakika boyunca sürün ve bekletin. Bu tarifi eksiksiz bir şekilde yapıp ve kusursuz uyguladığınız takdirde, mutlaka olumlu sonuçlar elde edeceksinizdir.

NOT: Cilt beyazlatma için kimyasal yöntemleri tercih edenler, bu yöntemi kendi kendilerine evde uygulamaları tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Ayrıca bir bu konuda uzman olmayan biri ile birlikte kimyasal yöntemleri uygulaması, sağlığı için risk oluşturur. Kişi eğer kimyasal yöntemler ile bir destek almak istiyorsa, muhakkak bir güzellik salonu ile iletişim halinde olmalıdır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar