YENİ NESİL KAMERALAR NASIL ÇALIŞIYOR

Kameralar yeni açı tasarımları ile müşteriye tek bir kamera ile 180 derecelik kamera hareket yeteneği ile istediği alanı rahatlıkla görebilmekte ve daha ayrıntılı görüntü alabilir. Peki yeni nesil kameraların özellikleri nelerdir:
YENİ NESİL KAMERALAR NASIL ÇALIŞIYOR
•    Görüntüyü her an her yerden izleme özelliği
•    Gece görüşü ile geceleri de net görüntü
•    Zoom özelliği ile yakın görüşte netlik
•    180 derece hareket açısıyla daha fazla alanı gözlemleme gibi yeni tasarımlara mevcutturlar.

Son derece sistemli olarak çalışan kamera sistemleri her görüntüyü dilediğiniz saatler ile kaydeder ve sürekli olarak evinizde ofisinizde veya cep telefonunuzda bulunan bilgisayar hafızasına atar. Kablolu ve kablosuz olarak 2 çeşitte bulunan kamera sistemleri kablolu veya kablosuz her şekilde aynı kapasitede işlem gerçekleştirir.

Kameraların görüntü netliği diğer kameralara nazaran daha kaliteli ve daha iyi çözünürlükte olurlar. Her anlamda daha güvende hissetmenin en iyi yolu günümüzde kamera sistemleri olmaktadır. Kameralar dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanım açısından da avantaj sağlar. Buna dikkat ederek seçimlerinizi yapabilirsiniz.

Isı Algılama Sensörleri

Isı algılama sensörleri de güvenlik konusunda önemli bir yer tutar. Bir  olumsuz durum oluşurken ısı kontrollü olmaz ise olaya müdahale etmek de o kadar zorlaşır. Aynı zamanda duman sensörleri de kontrol edilip çalışır durumda olması gerekir. Evde bulunmadığınız zamanlarda evinizde olduğunuz kadar güvende hissetmeniz önemlidir. Özellikle eve girişlerde anahtar bölmesinin yanında kontrol mekanizmasının bulunması gerekir. Anahtarın belirli denenme sayısından sonra ise anında haber verilerek kişinin resmini çeken sistemlerin kurulması gerekir.

Bu sayede bu durumla karşı karşıya kalındığında kişinin fiziksel özelliklerini tespit edip işlem yapabilmek kolay olmalıdır. Bu sistemlerin sorunsuz çalışması, sistemlerin bakımlarının zamanında yapılmasına bağlıdır. Gerekli kontrollerin zamanında yapılmaması sonucunda sürpriz durumlar ortaya çıkar ve sonucu daha kötü olabilir. 7/24 saat boyunca kesintisiz kayıt özelliği olan kamera sistemlerinin olması gerekir.  Yeni nesil kamera hizmeti alacağız firmayı da mutlaka profesyonel bir şekilde seçmeniz gerekir. En uygun fiyat anlayışı içerisinde hizmet veren noktalardan yardım alabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar