SIFIR KOLTUK ALMAK YERİNE KOLTUKLARIN DÖŞEMESİ DEĞİŞTİRİN

Eski koltukları atıp sıfır koltuk almak yerine koltuklara yüz değişimi yapmak mantıklımıdır? Evet arkadaşlar günümüzde imalat edilen sıfır koltuk takımları eski koltuk takımlarından daha sağlam diyebiliriz.
SIFIR KOLTUK ALMAK YERİNE KOLTUKLARIN DÖŞEMESİ DEĞİŞTİRİN
Eski koltukların iskeleti yeni koltuklara nazaran daha sağlamdı günümüzde para kazanmak için ucuza mal edip ucuz rakamlara satarak para kazanmaya çalışan firmalar koltuk takımlarını ucuz malzemelerden imalat etmekteler.

Ucuza imalat edilen koltuk takımları 2 ya da 3 yıl sonra belkide daha erken dökülmeler yıpranmalar başlayarak çöp haline gelmektedir. Yani ucuza alınan koltuk takımları en fazla 2 yıl kullanılmaktadır diyelimki siz 2500 tl ye koltuk takımı aldınız  ve kullanılmaz hale gelince 2 yıl sonra 2500 tl bir koltuk takımı aldınız sonra bir 2 yıl sonra tekrar bir koltuk takımı aldınız diyelim toplam da 6 yıl yapmaktadır harcanan para ise 7500 tl yapmaktadır. Halbuki 5000 tl verip sağlam bir koltuk takımı almış olsaydınız en az 10 yıl gittiğini düşünün ve iskeleti sağlam bir takıma 10 yıl sonra sadece koltuk yüz değişimi ve sünger değişimi yapılarak bir 10 yıl kadar gitmesini sağlayabilirdiniz.

Evet Güler Mobilya Koltuk Döşeme firmamız koltuk döşeme işinin yanı sıra sıfır koltuk takımı da yapmaktadır ve bizim kullandığımız iskeletin malzemesi sadece gürgen ağacından yapılmaktadır kesinlikle sunta gibi ucuz malzemeler kullanılmamaktadır.

Detaylı bilgi için 0543 265 72 28 numaradan bize ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar