AKSESUAR ÇEŞİTLERİNDE TESBİHİN ÖNEMİ

Tesbih, eski tarihlerden şimdiye kadar gelen en önemli aksesuar çeşididir. Günümüzde ise farklı tasarımları ile karşımıza çıkmakta olup, insanların yepyeni tarz ve görünüm yansıtmalarına neden olmaktadır. Erkeklerin seçimlerine bağlı olarak oldukça şık ve asil duran tesbih modellerine her gün bir yenisi daha eklenmektedir. Bu yüzden özel işçilikler ile meydana getirilen bu ürünlerin bir kısmında yer altı elementlerinden olan gümüş kullanılmaktadır.
AKSESUAR ÇEŞİTLERİNDE TESBİHİN ÖNEMİ
Bunun akabinde erkeklerin beğenisini kazanan gümüş tesbih modelleri sıklıkla tercih edilir duruma gelmektedir. Bu ürünler üzerinde gümüş kullanılması ile tesbihler göz alıcı ve çekici bir görünüm sunmaktadır.

Kehribar Tesbih Modeli

Çam çeşitlerinden bir kısmının içinde yer alan kehribar özü tam bir şifa kaynağıdır. Kehribar reçine olarak birçok alanda kullanılmakta olup, süs eşyası olarak da çeşitlendirilmektedir. Bu ürünlerin arasında bulanan kehribar tesbih modelleri büyüleyici özellikleri ile rağbet yönünü artırmaktadır. Bununla birlikte modellerinin içinde görünür olan böcek ve çiçek gibi kalıntılar ile daha canlı ya da benzersiz bir görünüm sunmaktadır. Bu tesbih çeşidini parlaklık ve renklilik açısından da diğer ürünler ile kıyaslamak mümkün olmamaktadır. Aynı zamanda birçok görsel seçenek sunan kehribar ateş, damla, sıkma vb. çeşitleri bulunmaktadır. Bu ürünün açık sarı ve kızılımsı renkleri en değerlisi olmakla beraber tercih edilmektedir. Tesbih modellerinde şık tasarımları arayanlar için bu ürünler oldukça uygun fiyatlar ile sunulmaktadır. 

Kuka Tesbih Modeli

Kuka tesbih modeli en eski tarihlerden gelmekte olup halen birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Özellikleri ile bu tesbih modeli kuka ağacının meyvesinden meydana getirilmektedir. Küçük bir tropikal meyvesinden oluşturulan bu ürün yine özel işçilikler ile sert tabanının oyulmasıyla tesbih şekli kazandırılmaktadır. Bunun akabinde daha şık görünüm ve el emeği ürünlerin değerini kat ve kat daha artırmaktadır. Bu ürünler farklı ambiyanslar ile şekillenerek, etkili bir kullanım sunmaktadır. Ayrıca kolay bulunabilirliği ile ekonomik fiyat aralıklarında sunulmaktadır. Sizde tarzınızı yansıtmak istediğinizde bu modelleri tercih ederek kullanım sağlayabilirsiniz. Kıyafetleriniz ile şık kombinler oluşturabilme imkanınız da olur.

Yorumlar

Popüler Yayınlar