TELEPATİ NEDİR? NASIL TELAPATİ KURARIZ?

Bugün sizlere son günlerde yine pek çok yerde karşımıza çıkan telepati kavramı hakkında bilgi vermek istiyorum. Nedir telepati? Karşımızdaki ile telepati yöntemiyle nasıl iletişim kurarız gibi sorulara kısaca yanıt vermeye çalışacağım.
TELEPATİ NEDİR? NASIL TELAPATİ KURARIZ?
Telepati, duyu dışı algılama yöntemidir. Açmak gerekirse hepinizin bildiği gibi biz insanlar beş duyu organımızı kullanarak iletişime geçeriz. Bu beş duyu organını kullanmadan yapılan iletişime ise telepati denmektedir. Telepati altıncı his olarak adlandırılmaktadır. Örnek vermek gerekirse çalan bir telefonu kimin aradığını bilmek, aklımızdan geçen biriyle karşılaşmak gibi durumlar bizim farkında olmadan yaptığımız telepatik iletişimin sonuçlarıdır.

Nasıl telepati kurarız?

Uzmanlara göre her insan karşısındaki kişiyle hiç konuşmadan ona istediklerini anlatabilir. Ya da aynı şekilde algılayabilir. Bunun için karşısındaki kişiye yoğunlaşmak normal konuşuyormuşçasına ona iletmek yeterlidir. Ama tabi ki buradan her insanın eşit şekilde telepati yapacağı algısını çıkarmak da kesinlikle yanlış olur. Bazı kişilerde telepatik iletişim ya da altıncı his oldukça güçlü iken bazı kişilerde ise zayıf olma durumu söz konudur. Fakat bilim adamları kişilerin istedikleri takdirde birçok yetenek gerektiren işte olduğu gibi bu yeteneklerini de geliştirebilecekleri yönündedir. Telepati özelliğiniz doğru çalışıp çalışmadığı anlamak için bunu özellikle yeni tanıştığınız insanlar üzerinde deneyimleyebilirsiniz. Bunun için o insanın karşısına geçip konuşmadan sadece onu dinleyin sonrasında kendinizde dış dünyadan soyutlayarak gevşeyin ve o insana odaklanın ve aklınıza onunla ilgili gelen her şeyi not edin ve sonrasında doğruluğunu kontrol edin. Çıkarttığınız sonuçlardan bu yeteneğinizin boyutunu anlayabilirsiniz. Hatta bu konuda kendilerine çok güvenen insanlar bu yöntemi kullanarak karşılarındaki kişiyi daha iyi tanıdıklarını iddia etmektedirler.

Ama burada dikkat edilmesi gereken nokta telepatik iletişimde önyargılardan ve olumsuz ortamdan uzak durmanın gerekliliğidir. Bunun için kendinize bir oda ayarlayın ve telepati çalışmalarınıza başlamadan önce mavi ışık yakın. Mavi ışık sayesinde odada daha önce bulunan tüm negatif enerjiyi de atmış olursunuz. Buradan size şunu da söyleyeyim nazar boncuklarının mavi olmasının bütün sebebi budur. Ortamdaki negatiflikten kurtulduktan sonra önyargılarınızı atın ve sadece iç sesinizi dinleyin. Bu şekilde telepati yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar