Selülit Tedavisinde Yeni Teknoloji SculpSure

SculpSure bölgesel incelme ve selülit tedavisinde kullanılan en son teknolojidir. Bölgesel incelme ve selülit tedavisi için uygulanan bu yöntemle yaza formda ve fit bir görüntüyle girebilirsiniz. Yaklaşık 6 ayda etkili sonuçların görüldüğü her seans sonrasında kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayacak farklılıkları gözlemleyebilirisiniz.

Selülit Tedavisinde Yeni Teknoloji SculpSure
SculpSure belirlenen bölgelere uygulandığında ısı ile o bölgedeki yağların erimesini ve vücuttan atılmasını sağlamaktadır. Selülit tedavisinde ise selülitli bölgedeki biriken yağların parçalanarak vücuttan atılması sağlanır, böylelikle portakal görüntüye sebep olan yağ tabakaları yerini güzel bir görüntüye bırakır. Yaza güzel bir vücutla girmek, kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız şimdi tam zamanı! İnce ve fit bir vücuda sahip olmak için sculpsure ile forma girebilirsiniz. Bölgesel zayıflama içinde bu cihazdan yararlanılmaktadır.

Vücudun belirli bölgelerinde oluşan yağ kitlelerinin eriyerek vücuttan atılması bu cihazla mümkündür. Üstelik yapmanız gereken sadece uygulama sonrasında 3-5 dakikalık mesajlardır. Bunun dışında yorucu egzersizlere vakit harcamanıza gerek kalmadan iş ve sosyal yaşamınızdan geri kalmadan bölgesel olarak incelebilirsiniz. Cerrahi müdahaleler olmadan bölgesel zayıflama sağlamak istiyorsanız, uzun vakitler harcamak istemiyorsanız bu yöntemden yararlanabilirsiniz. Özellikle bacak içi selülit, fazlalık ve sarkmalar için kollardaki fazlalıklar göbek ve basen bölgesindeki fazlalıklardan bu yöntemle kurtulabilirsiniz.

Bölgesel zayıflama kilo kaybı anlamına gelmemektedir, çünkü bu bir zayıflatma yöntemi değil inceltme yöntemidir. Bölgesel zayıflama ile fit görünmek, istediğiniz kıyafetleri güvenle giyebilmek için bu yöntemi araştırıp doğru kararı verebilirsiniz. Kalem gibi bir pantolon giymek istiyorsanız, kollarınızın ve bacaklarınızın kalınlığından elbise giymekten uzun zamandır vazgeçtiyseniz, artık istediğiniz kıyafeti giymenin vakti geldi. Ameliyatsız, acısız, ağrısız ve kısa sürede uygulanan bu yöntemle güzelleşmek sizin elinizde.

Doğru merkezleri seçerek sağlıklı güzelleşmek gerektiğini asla unutmamalısınız. Merdiven altı tabir edilen yerlerden uzak durmalı, tavsiye bile olsa asla başvurmamalısınız. Son zamanlarda güzelleşmek için sağlığından olanların haberlerini görüyoruz, sizde onlardan biri olmamak için en doğru tercihi yapmalısınız. Bu konuda uzman kadrosu ve güvenilir hekimliği ile www.drmustafakaratas.com 'ile iletime geçerek ücretsiz bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar