Botoks ve cilt gençleştirme!

Botoks, uygulaması genellikle alın bölgesi, iki kaş arasındaki çatık kaş görüntüsünün giderilmesi ve minimal kırışıklıkların tedavisinde tercih edilmektedir. Özellikle son yıllarda artan botoks çılgınlığı da yine mutlaka uzmanlar tarafından ve klinik ya da hastane ortamlarında yapılmalıdır. Aksi halde güzelleşmek yerine kötü sonuçlar ile karşılaşılabilinir. Botoks nasıl uygulanır? Botoks uygulaması öncesinde işlemin yapılacağı alana anestezi içeren özel bir krem sürülür ve bölgenin uyuşması ve dolayısı ile acı ve ağrı hissinin olmaması sağlanır. Kişilerin kas yapılarına göre işlem bölgesine oldukça ince uçlu iğneler ile botoks maddesi yavaş yavaş enjekte edilmektedir.
Botoks ve cilt gençleştirme!
Uygulama yaklaşık olarak 15 dakika kadar sürmekte olup, işlem esnasında oldukça minimal derecede hisler meydana gelebilmektedir. Cilt Gençleştirme Ankara kliniğimiz olan Doktor Buket Yıldırım’ın merkezinde uzman ekip ile güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Cilt gençleştirme uygulamaları botoks uygulaması ile yapılabildiği gibi farklı diğer medikal estetik uygulamaları ile de güvenle gerçekleştirilebilmektedir. Burada uygulamanın seçilmesindeki en önemli etken kişilerin ciltlerindeki sorunlar ve hangi uygulamanın ne kadar kişi için uygun olacağının belirlenmesi ile yapılmaktadır.

Bu nedenle bu tür önemli medikal estetik uygulamaları uzmanlar tarafından yapılmalıdır. Cilt gençleştirme yöntemleri nelerdir? Icon lazer ile cilt gençleştirme, mezolifting uygulaması, Clearlift ile cilt gençleştirme, Altın Frekans Scarlet-S ile cilt gençleştirme Ankara kliniğimizde uygulanan cilt gençleştirme uygulamalarından bazılarıdır. Botoks Kaş Kaldırma Ankara Doktor Buket Yıldırım ve ekibi tarafından uygulanmakta olan ve özellikle de terleme ve kırışıklıklık tedavilerinin yanı sıra kaş kaldırma anlamında da sıklıkla tercih edilen medikal işlemlerden biridir. Botoks ile kaş kaldırma! Botoks Kaş Kaldırma Ankara Buket Yıldırım’ın kliniğinde özel bir ekip tarafından ve normal botoks işlemindeki prosedürle aynı şekilde işlemekedir.

Uygulama esnasında yine anestezik kremler kullanılmakta ve uygulama esnasındaki ağrı ve acı hissi minimale indirgenmektedir. Kaşların şekillendirilmesinde uygulanan botoks uygulaması ile kaşların kuyruk kısmının kaldırılması, yüksek olan orta kısmının indirilmesi ve kaş şeklinde çok daha ilgi çekici ve güzel bir görünüm elde edilmesi sağlanmaktadır. Uygulamanın etkisi 3-7 gün içinde belli olmakla birlikte işlemin etkisi ortalama 5 ay kadar sürmektedir. Detaylı bilgi için www.drbuketyildirim.com ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar