ARACINIZIN TRAFİK SİGORTASI BİTTİ Mİ?

Benim gibi araç sahibi olan bir çok kişi kuşkusuz zorunlu trafik sigortasından rahatsız. Zorunlu trafik sigortasında yeni düzenlemeler olsada güncel yasa halen araç sahiplerini tatmin etmemektedir. Sigorta şirketleri oldukca fazla fakat bu kadar fazla olmaları ücretleri pek fazla etkilememektedir. 

Özellikle ben zorunlu trafik sigortası yaptırırken bir çok firmadan teklif alırım her sigorta firmasının teklifleri bir birinden çok farklı çıkmaktadır bir de verdiğiniz paraya deyse o da değmiyor peki bu araç sahipleri ne gibi çözümler bulacak ne yapacak. Yeni düzenleme sonrası etkilenmemek için pahalı üçretler ödediğiniz sigorta firmasından daha az ve avantajlı olan firmaya geçiş yapabileceksiniz.

Daha az ve avantajlı olan firmaya geçiş yaptıktan sonra diğer sigorta firmasındaki paranızın kalanını alabiliyorsunuz. Neden aynı işlemi yapan firmalara daha fazla para ödeyelimki bu nedenle siz değerli okuyucularımıda düşündüğüm için bu yazımı hazırlamış bulunmaktayım. Evet değerli araç sahipleri bende duyarlı bir vatandaş olarak sizlere araç siğortası yaptırabileceğiniz ve çok memnun kalacağınız Generali Türkiye firmasını önermekteyim anında trafik sigortası teklifi alabilirsiniz. Şimdi bana neden Generali Türkiye sigorta firmasını öneriyorsun diye soru soracaksınız şöyle cevap vereyim değerli araç sahibi bu firmadan memnun kalmasam size tavsiye edermiyim. Ya da siz kendinize bu soruyu sorunuz sizi memnun etmeyen bir firmayı tavsiye edermisiniz elbette hayır diyeceksiniz.

İşte bende memnun kalacağınız için aracınızın zorunlu trafik sigortasını Generali Türkiye firmasına yaptırarak ne kadar haklı olduğumu görmeniz için önermekteyim. Anında trafik sigortası hesaplama işlemini yapıp dakikalar içinde geri dönüş sağlıyorlar işlemleri çok hızlı gerçekten inanamayacaksınız.

Önerdiğim bu firma müşterilerini memnun etmek için bir çok avantaj sunmaktadır diğer firmalardan farklı olduğunu göreceksiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar