PHARMATON NEDİR? FAYDALARI NELERDİR?

Son zamanlarda gerek reklamlarda gerek eczanelerde adına sıkça rastladığımız pharmaton nedir? Faydaları nelerdir? Bu yazımızda sizlere kısaca bu kapsül hakkında bilinenlerden bahsetmek istiyorum.
PHARMATON NEDİR? FAYDALARI NELERDİR?
Pharmaton kapsül olarak eczanelerde satılan ilaç bir şişe içerisinde 30 adet veya 60 adet kapsülden oluşmaktadır. On iki yaş üstündeki herkesin rahatlıkla içebildiği ilacın birçok faydası vardır.

Günümüz dünyasında yoğun iş hayatının ve stres dolu yaşamın insan sağlığı üzerinde çok fazla olumsuz etkisi bulunmaktadır. Bu da insanları bu olumsuz etkilere karşı bir çare aramaya mecbur bırakmıştır. İşte sizde eğer sabah daha yataktan kalkar kalmaz mutsuz ve yorgun hissediyorsanız, enerjiniz düşük ve motivasyonunuz az ise ve adeta hiçbir şey yapmak istemiyorsanız işte bu ilaç tam size göre diyebilirim. Çünkü genel olarak bu şikâyetler vücutta oluşan vitamin eksikliğinden kaynaklanmaktadır. İşte pharmaton kapsül bu vitamin eksiğini ortadan kaldırarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.

Bir gıda takviyesi olan Pharmaton,  A-B-C-D -E vitaminlerin dışında çinko, biotin, manganez, lesitin gibi vücudumuzun olmazsa olmazı birçok madde içermektedir. Söz konusu bu maddelerin tümü hem ruh sağlığınız hem de fiziksel sağlığınız için oldukça yarar sağlamaktadır. Hayatınızı mutluca sürdürüp kendinizi hem fiziksel olarak daha güçlü hem de mutlu hissetmeniz için gereklidir.

Pharmaton kapsül strese ve yorgunluğa karşı bire bir kabul edilen bir ilaçtır. Üstelik eşi benzeri bulunmaz türde kabul edilen bu ilaç oldukça da hızlı etki göstererek vücudun ihtiyacı olan toparlanmayı sağlar. Bu sayede ilacı kullanmadan önce ki enerji düşüklüğünüzden en ufak bir eser kalmayacaktır. Hatta bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızla bile tekrardan görüşmeye başlayarak yeniden sosyalleşip daha mutlu olacağınıza bile emin olabilirsiniz.

Pharmaton kapsül aynı zamanda sporculara da bir destek ilacı olarak tavsiye edilmektedir. Üstelik içerisinde herhangi bir doping maddesi olmadığından korkmadan rahatlıkla kullanabilirler.

Yalnız bu faydalı ilacı kullananların bir iki noktaya dikkat etmelerinde fayda vardır. İlacın kişiler üzerinde iştah acıcı etkisi olabilmektedir. Bu yüzden kilo aldırabilmesi söz konusudur. Ayrıca bunun dışında ilacı kullandıktan sonra mide bulantısı, vücudunuzda döküntü ve sebepsiz baş ağrısı gibi şikâyetler oluşursa hemen ilaç kullanmayı bırakmalısınız. Belki nedeni ilaç olmayabilir ama tedbirli olmak da fayda vardır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar