CEVİZ SUYU İLE ZAYIFLAMA KİLO VERME

Son günlerde ceviz suyu ile kilo verme yöntemini çevrenizdeki lişilerden sık sık duymuşsunuzdur. Yaptığım araştırmalar sonucu edindiğim bilgiler ilginç kimi 1 ayda 5 kilo kimi ise bir kaç hafta kadar bir süre zarfında 2-3 kilo verdiğini söylemektedir. Ceviz suyu ile zayıflayanların yorumları şaşırtıcı fakat gerçek. Cevizin faydalı bir besin kaynağı olması zayıflamak isteyenlerinde cevizden faydalanması gayet normaldir. Çünkü cevizin herhangi bir zararı yok fakat cevize karşı alerjiniz, hamile, emziren anneler ve kronik bir rahatsızlığınız varsa önce her ihtimale karşı doktorunuza danışmalısınız.
CEVİZ SUYU İLE ZAYIFLAMA KİLO VERME

Ceviz kilo verdirir mi?

Cevizin içeriğinde bulunan protein özleri yağ yakımında etkili rol oynamaktadır. Ayrıca kalorisi yüksek, omega 3 yağ asitleri bakımından zengin besin kaynağıdır bu özelliği besleyici olduğunu göstermektedir. Günde adet ceviz tüketilmesi önerilmektedir. Ceviz sadece kilo verdirmeye yardımcı değildir sağlık açısındanda vücudumuza bir çok faydası bulunmaktadır.

Canan Karatay ve İbrahim Saraçoğlu gibi bir çok uzman hızlı zayıflama yöntemleri yerine doğal yollarla zayıflamayı önermektir.

Peki ceviz suyu ile zayıflama kilo verme nasıl yapılır?

Öncelikle bir adet cevizin dış kabuğunu soyalım sonrasın soymuş olduğumuz bütün cevizi 1 bardak ılık suyun içine ekleyelim. Bu işlemi gece yatmadan önce yapalım. Hazırlamış olduğumuz bir bardak ceviz suyunu sabah aç karna içelim. Öncelikle cevizin suyunu içelim sonrasında içindeki cevizi yiyebiliriz. Her sabah aç karna düzenli olarak bu uygulamayı yaparsanız kısa sürede fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz.

Sağlıklı zayıflamak için ceviz suyu idealdir çünkü zamanla kilolardan kurtulmaya yardımcı olmaktadır. İsterseniz sizlere birde ceviz suyunun faydalarından kısaca bahsedelim buyrun.

Ceviz suyunun faydaları

* Kolesterolü düşürme etkisi bulunmaktadır bu nedenle ceviz suyu kolesterol seviyesi normale dönmesini sağlar.

* Gaz ve şişlik gibi midede oluşan sorunlara iyi gelmektedir.

* Bağırsakları çalıştırma etkisi bulunmaktadır. Kabızlık sorununa iyi gelmektedir.

* Göbek yağları bir çok kişide sorun hale gelmiştir ceviz suyunun en etkili özelliğinden biriside göbek yağlarını eritmesidir ayrıca basen bölgesindeki istenmeyen yağların eritilmesinede yardımcı olur.

* Tokluk hissi verir bu sayede aşırı yemek yeme ihtiyacı duyulmaz iştah bastırıcıdır.

* Sindirimi geliştirme özelliği de bulunmaktadır.

* Troid problemlerini azaltır.

* Sakinleştirici etkisi bulunmaktadır.

* Halsizlik ve yorgunluk gibi sorunlarıda azaltmaktadır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar