TELEFONUM DONDU NE YAPMALIYIM İŞTE ÇÖZÜMÜ

Evet arkadaşlar sizlere android kullanıcı olarak sık sık karşılaştığımız donma sorununu nasıl çözeceğinize dair bilgiler vereceğim.

Samsung s6, samsung s6 edge gibi cihazlarda donma sonrası bataryayı çıkarma olasılığı olmadığı için cihazı açıp kapatamıyorsunuz. Öncellikle başımdan geçen bu olayı sizlere kısaca özetlemek isterim. Bir gün telefonla görüşme yaptım ve sonrasında samsung s6 kapandı ve sonrasında cihaz kendini yeniden başlatmaya aldı sadece samsung yazısı ekranda saatlerce kaldı cihazı telefon tamircisine gösterdim yazılımsal sorun dedi ve onarımı için bırakmam gerektiğini söyledi. Tabi bende araştırdım ve sorunu kendi başıma basit bir şekilde çözdüm.
TELEFONUM DONDU NE YAPMALIYIM İŞTE ÇÖZÜMÜ
Sizinde telefonunuz dondu ve hiç bir işlem yapamıyorsunuz bu nedenlede sorunu çözmek için bu makalemi okuyorsunuz dert etmeyin sorunu beraber çözeceğiz. Android cihazlarda donma sorunu için çözüm oldukca basit.

Samsung S6 ve samsung S6 Edge dondu kapanmıyor? Yada android cihazım dondu kapanmıyor işte çözümü

Yukarıda vermiş olduğumuz samsung s6 ve s6 edge sadece örnektir. Android cihazlarda sorunun çözümü ortaktır.

Telefonum dondu kapanmıyor ne yapmalıyım? evet android cihazı restart edeceğiz nasıl mı?
telefonunuzun güç tuşu yani açma ve kapama tuşuna aynı zamanda ses kısma tuşuna aynı anda basılı tutun 10 saniye kadar bekleyin cihazınız kapanacaktır.

Bazı android cihazlarda ise güç tüşü ev aynı zamanda ses açma tuşuna basarak restart edebilirsiniz.

Telefon neden donar?

Uzun süre açılıp kapanmazsa cihazınız dona bilir. Ayrıca hafıza ve RAM dolmuş ise yine donma sorunu ortaya çıkar. Bir de güncellemeniz var ise yine telefon donabilir.

Telefonun donmaması için ara sıra cihazı kapatıp açın, güncellemeli yükleyin ve hafıza ve RAM temizleme işlemini sık sık yaparsanız telefonunuz hem daha hızlı olacak hem de donmayacaktır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar