VÜCUDUNUZA GÖRE DOĞRU BİKİNİYİ BULMA

Bazı bayanların vücut sorunlarından dolayı bikini tercihlerini çok yanlış yapmaktadırlar. Vücut tiplerini iyi bilmediklerinden kendilerine hiç yakışmayan tipleri seçebilmektedirler. Bikini almadan önce vücut tipinizi iyi belirlemelisiniz. Bu son derece çok önemlidir. Vücut tipini iyi tanıyan bir bayan her zaman hem şık giyinir hem de bikini tercihlerinden kolay seçim yapabilmektedir. Vücudunuzun belli bölümlerine göre bikini tercihi yapabilirsiniz. Bundan dolayı da vücudunuzun bölümlerine bakarak orantısız bir yer varsa bu orantısız yerleri nasıl kapatabileceğinize dair çözümleri bilmelisiniz. Hiç bir zaman tam bir vücut tabii ki de bulamazsınız. Ufak tefek de olsa kişiler de nadiren bozukluklar olmaktadır. Sonuçta hiç kimse kusursuz yaratılmamıştır.

VÜCUT TİPİNE GÖRE BİKİNİ SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

VÜCUT TİPİNE GÖRE BİKİNİ SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

Geniş Kalçalara Sahip Olanlar

Geniş kalçaları saklamanın en iyi yolu ise dikkatleri göğüslere çekmektir. Bikini altında koyu renk tonlar, desensiz ve düz modeller seçmelisiniz. Kolye ve şapka gibi aksesuarların kullanılması daha dikkat çekeceğinden doğru bir tercih olarak görülebilir. Bikini üstünüzü fırfırlı, desenli ve açık renk tonlarında seçmelisiniz.

Büyük Göğüsleri Saklama

Üçgen kesimli bikiniler göğüsleri olduğundan daha büyük göstereceğinden uzak durulmalıdır. Straplez bikinilerden vazgeçin ve destekli ve toparlayıcı olanları seçin. Bikini üstünün desenli veya fırfırlı olmamasını özen göstermelisiniz.

Küçük Göğüslüler için

Küçük göğüslere sahip olan bayanlar üçgen bikinilerden straplez modellere kadar istedikleri modeli giyebilirler. Göğüsleri daha büyük görmek istiyorsanız açık renk tonları, desenli veya fırfırlı modeller tercihiniz olmalıdır. Push-up’lı, balenli veya içi süngerli olanlar göğüslerinizi daha büyük göstermektedir.

Büyük Bedene Sahip Olanlar

Yüksek bel bikinileri tercih etmelisiniz. Kendiliğinden düzenleyici olan mayolar karın bölgelerini daha ince göstermektedir. Beğendiğiniz yerleri ortaya çıkan dekolteli mayolar tercih edebilirsiniz.

Kısa Bacaklara Sahip Olanlar

Bikini altının çizgili olması bacaklarınızı olduğundan daha uzun gösterecektir. Bacak oyuntusu daha derin olan modeller de büyük fark katacaktır. Yüksek bel bikini altlarını da tercih edebilirsiniz.

Alt Bedenleri Üst Bedenlerinden Uzun Olanlar

Şort kesim bikini tarzlarını tercih etmelisiniz. Ayrıca alt bedeninizden alıp, üst bedeninize katmak için düşük bel modelleri de tercih edebilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar