İLK BULUŞMAYA NASIL GİDİLMELİ?

Bayanların en heyecan duyduğu ve özen ile hazırlandığı günlerden biri de ilk buluşmadır. Ne renk tercih edeceğimizi, nasıl bir elbise veya ayakkabı seçeceğimizi, saçımız ve makyajımız nasıl olmalı gibi birden fazla soru aklımızı yiyip bitirmektedir. Peki ilk buluşmaya giderken ne giyeceğiz? Nelere dikkat edeceğiz onlar bakalım.
İLK BULUŞMAYA NASIL GİDİLMELİ

İlk Buluşmaya Nasıl Gitmeliyim?

Renk Seçimi
İlk olarak renk seçimi oldukça önemlidir. Çünkü ilk karşılaşılan an karşınızda olan kişi ilk  olarak algıladığı şey ise kıyafetin rengi olmaktadır. Daha sakin ve net bir duruş sergileyebilmek için siya, beyaz ya da pudra renklerinde kıyafetler tercih edebilirsiniz.

Kıyafet Seçimi
İlk buluşma için dengeli bir seçim çok önemlidir. Dekolteli, mini ve seksapaliteyi ön plana çıkaran parçalardan kaçınılmalıdır. Diğer taraftan fazla kapalı giyinmek de karşıdaki kişi için kapanık bir karaktere sahip olduğunuz algısı yaratılabilmektedir. Bundan dolayı diz üstünde ya da midi boy pliseli bir elbise ya da etek iyi bir seçim olabilmektedir. Omuz ve göğüs kısmında açıkta bırakan üst kesimler de doğru tercih edilecektir.

Ayakkabı
Ayakkabı da fazla yüksek olmamak şartı ile orta yükseklikte bir topuk ile tercih etmek sizi daha güçlü ve zarif göstereceğine emin olabilirsiniz.

Çanta
Daha sade renkler de ve kalıpta kıyafet seçiminizi tamamladıktan sonra sıkıcı bir görüntüden kaçmak içinde dikkat çekici, ufak detaylar ile süslenmiş, şık bir ayakkabı ve çanta seçimi yapabilirsiniz. Akşam buluşursanız şık bir portföy, gündünüz buluşma olacaksa zincirli, askılı ya da kısa saplı bir ufak çanta daha romantik ve sevimli hava yaratabilmektedir.

Saç ve Makyaj
Saç ve makyaj seçimlerinde de abartıdan uzak durulması gerekmektedir. Yapılan bir saç fakat abartı olmayacak. Fazla yapılı durmayan fakat özen gösterilen doğal topuz veya açık dalgalı saçlarınız o güne uygun olacaktır. Makyajda da teninize göre pembe ya da şeftali tonlarında doğal bir makyaj yapmanız yüzünüze sıcaklık katar. İddialı göz makyajından, koyu renk rujlardan, fazla kontürden de uzak durmalısınız. Ayrıca açık bırakılan saçlar takdirinde saçınızın fazla yüzünü kapatmamasına da özen göstermeniz gerekmektedir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar