DOLAPTA BULUNMASI GEREKEN TEMEL KIYAFETLER

Klasik parçalar, en kararsız kalınan anlarda kurtarıcı olarak bilinmektedir. Üstelik bu parçalar dolabınızda bulunan az kullanılan kıyafetlerinizle kombin yaparak şık bir görünüm yaratabilirsiniz. Her zaman moda olan kıyafetler ve dolabınız da bulunması gereken temel parçaları bilmeli ve her daim dolabınız da bulundurmalısınız. Bugün ne giysem sorusundan kurtulabilmek için dolabınızda klasik parçalar bulundurmalısınız. En büyük yardımcınız olan klasik parçalar ve temel parçalar sizi en zor durumlar da kurtaracaklardır.

Koyu Renkli Kotlar

Koyu renk kotlar, açık renklilere göre daha rahat kombinlenebilmektedir. Vücudunuzun da daha fazla zayıf görünmesini sağlayacaktır. Modelini ise vücut tipine göre seçebilirsiniz fakat vücudunuza oturmasına dikkat etmelisiniz. Eğer bacaklarınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız tercihinizi popüler olan skinny kotlardan kullanabilirsiniz.
DOLAPTA BULUNMASI GEREKEN TEMEL KIYAFETLER

Siyah Bluz

Siyah, şık bir bluz her zaman kurtarıcınız olur. Etek ya da kot pantolon ile kolayca kombinleyeceğiniz, üzerine ceket ya da hırka alarak kolay kombin yapabilirsiniz.

Küçük Siyah Elbise

Küçük siyah elbiseler, partiye, mülakata ya da şık bir kokteye giderken giyebileceğiniz klasik parçalardandır. Deri ceket ile kombinleyerek daha sportif bir görünüm katabilirsiniz. 


Beyaz Gömlek

Beyaz gömlek denilince akla ilk gelen iş kadınlarıdır. Çünkü klasik parçayı kotlarınızla ya da eteklerinizle rahatça kombinleyebilirsiniz. Üstelik düz bir gömlek sadece görünüm ile desenli pantolonlarıyla çok hoş bir şekilde tamamlanabilmektedir.

Nude Stiletto

Son döneminde gözde parçası ile nude stillettolardan edinmelisiniz. Eskimeyen ve asla modası geçmeyen bu ayakkabılar çoğu kıyafetler ile uyum sağlayabilir.

Siyah - Dar Paça Pantolon

Siyah dar paça, skinny pantolon, her zaman giyebileceğiniz dolabınızda ne olursa olsun kombin yapacağınız parçalardan biridir. Altına ise bot, topuklu ayakkabı ya da babet giyme şansına sahipsiniz. Siyah pantolon dolapta her zaman her şey de kullanacağınız bir üründür.

Dolabınızda bulunması gereken kıyafetleri sizler için toparladık. Dolabınız da bunlardan bir tanesi eksik ise alışverişe çıktığınızda bunları almanınıza şiddetle öneririz. Unutmayın ki moda olan kıyafetlerin ömrü en fazla 1 ya da 2 sezon sürmektedir. Fakat klasik parçalar her zaman moda olmayı başarmaktadır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar