ÇİLEKLİ CHİA PUDİNG NASIL YAPILIR? TARİFİ BURDA

Canınız puding mi istedi? o zaman size sağlıklı besleneceğiniz chia tohumu ile yapacağınız çilekli chia puding tarifi anlatacağım. Vegan beslenme ülkemizde popiler olmaya başladı vegan beslenme biçimi chia pudinginin hayatımıza girmesine neden olarak sağlık beslenmek için alternatif olmaya başlamıştır.
ÇİLEKLİ CHİA PUDİNG NASIL YAPILIR? TARİFİ BURDA
Hafif olması ve damak tadının vazgeçilmez hale gelmesi chia pudinginin yeni yeni tanınması ilerleyen günlerde vazgeçilmez lezzet olacağının işareti olabilirmi sizce bence olabilir. İsterseniz önce chia pudinginin tadına bakın sonra yorumunuzu yazın. Bu şekilde tecrübelirinizi bizlere ve diğer ziyaretcilere aktarmış olursunuz.

İşte çilekli chia puding tarifi sizlerle;

Chia tohumu 100 gram
Badem sütü 700 mililitre
Çilek 200 gram
Agave şurubu 100 mililitre ve son olarak üzeri için meyve, meyve tercihi size kalmış.

Malzemeler bu kadar şimdi gelelim çilekli chia puding yapımına; Öncelikle derin bir tencere ayarlayalım sonra tencerenin içine çileği ve badem sütünü ekleyelim blenderda püre haline getirelim. Sonra kısık ateşte kaynatalım. Kaynamakta olan tencerenin içine chia tohumu ve agave şurubunu ekleyelim tel çırpıcıyla çırparak kaynatalım. Hazır hale gelen pudingin üzerine tercih ettiğiniz meyveleri dilimleyerek süsleyin ve afiyetle servis edebilir ya da yiyebilirsiniz.

Sizler için nefis yemek tariflerini paylaşmaya devam ediyoruz eğer sizinde paylaşmak istediğiniz bir tarif var ise iletişim bölümden bizlere ulaşarak tarifinizin sitemizde yayınlanmasını sağlayablirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar