Bebek Mavisi Hangi Renkler ile Kombinlenir?

Her kadının en çok giymekten zevk aldığı renklerden birisi de bebek mavisidir. Hafif, sakin ve huzurlu havası başta olmak üzere pek çok renk ile de uyumlu olan bebek mavi ana renkler ile ya da canlı renkler ile rahatlıkla kombinleyebiliriz. Bebek mavisin en çok yakışan 5 renk bulunmaktadır.

Mavi ve Kot
Bebek Mavisi Hangi Renkler ile Kombinlenir?
İlk öncelikle bebek mavisini bir mavi  ton ile ya da kot ile kobinleyerek etrafa zarif ve sakin hava katabilirsiniz. Altın takıları bir kenara bırakın ve gümüş takılara yönelmenizde fayda bulunmaktadır. Altının göz alıcılığından gümüş o sakin ve abartısız görünüme daha çok uyacaktır. Bu tip kombinlere aksesuarda gri ve tonları eşlik edebilmektedir.

Pudra Tonları
Bebek Mavisi Hangi Renkler ile Kombinlenir?
Bir pudra rengini en iyi diğer pudra rengi tamamlamaktadır. Mavinin yanına en çok yakışan renklerden biridir. Pudra pembesi tıpkı mavili kombinde olduğu gibi bu tip kombinde de tamamı pudra renklerinden elde edildiğinden zarif ve abartısız bir görünüş elde edilir. Bu tip kombinler de taşlı ve renklerin canlı tonlarında olan aksesuarlar ile şıklaştırabilmekte mümkündür.

Kırmızı ve Turuncu
Bebek Mavisi Hangi Renkler ile Kombinlenir?
Mavinin sakinliğini kırmızı ve turuncunun ateş canlılığıyla hareketlendirerek dikkat çekici fakat dengeli bir stil yaratabilirsiniz. İki zıt kutup olan rengi bir araya getirip gündüz ya da geceleri rahatlıkla giyebilirsiniz. Daha bronz bir ten, daha hareketli saçlar ise daha iyi bir seçim olacaktır. Aynı zaman da altın takıları tercih etmeniz de önemli bir detaydır.

Siyah ve Beyaz
Bebek Mavisi Hangi Renkler ile Kombinlenir?
Ana renkler olduğundan siyah ve beyaz her zaman her tonun yanında iyi durmaktadır. Bebek mavisinin özellikle daha soluk tonlarıyla kullandığınız da sizleri daha şık ve ciddi gösterecektir. Ofis ortamı için ideal bir kombindir.

Taba ve Kahverengi Tonları
Bebek Mavisi Hangi Renkler ile Kombinlenir?
Mavinin yanına en çok yakışan renklerden birisidir. Şüphesiz daha sarı alt tonlu taba tonları yanına eklenebilmektedir. Oldukça cool ve trend bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bu kombin ile detayları da kaçırmamalısınız. Altın detaylar kullanmak oldukça çok önemli bir detaydır. Bu tip kombinlerde ise canlı renk ruj seçiminiz ile beraber daha canlı bir görünüm elde edeceksiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar