2018 ÇANTA MODELLERİ BAYAN

Bayanların vazgeçilmez aksesuarlarından olan çantalar 2017 senesinde de bazı değişikliklere yol açacaktır. Yeni trendleri ile kulplu klasik çantalar, büyük boy çantalar, zincir saplı çantalar,
metalik efektli çantalar, kavrama zarf çantalar, kürklü çantalar, bucket çantalar, püsküllü ve saçaklı çantalar, sıra dışı çantalar ve kadife çantalar yer alacaktır. Sonbahar - kış sezonunda nasıl etkileyeceği konusunda ufak çaplı bir araştırma yaptık. Hangi modelin daha çok tercih edilip edilmeyeceğini sizler için paylaşmış durumundayız.
2017 ÇANTA MODELLERİ BAYAN

Kulplu Klasik Çantalar

Taşıma kolaylığının yanında güzel bir stil tamamlayıcısıdır. Kulplu klasik çantalar bayan modasının her döneminde kendine yer ayırmaya başarabilen nadir parçalardandır.

Büyük Boy Çantalar

Büyük boy çanta büyük avantaj demektir. Özellikle de boyunuzun uzun ise bu çok avantajlıdır. 2016 - 2017 sonbahar - kış sezonlarında yer almaya devam eden büyük çantalar bir nevi mini valiz de denilebilmektedir.

Zincir Saplı Çantalar

Zincir askılı çantalar geçen sezonda da gelecek sonbahar - kış sezonunda da yerini tekrardan alacaktır.

Metalik Efektli Çantalar

Giysilerden, ayakkabılardan daha çok koleksiyonda görülen metalik etkisini gelecek sezonda çantalar arasında göreceğiz.

Kavrama Zarf Çantalar

Gece veya gündüz her zaman şıklık tamamlayıcı olan zarif ve küçük zarf çantaları bu sezonda daha az kullanılacak gibi gözüküyor.

Kürklü Çantalar

Sonbahar - kış sezonları için en ideal çanta modelleri olan kürklü ve tüylü çanta tasarımlı yumuşak ve kabarık formu ile kişiler arasında yerini alacaktır.

Bucket Çantalar

2017 Sonbahar sezonunda kahverengi tonları ve siyah renkler de trendliğini korumaya devam edecektir.

Püsküllü ve Saçaklı Çantalar

Gelecek sezonun sonbahar - kış koleksiyonuna bakıldığında 70’lerin vazgeçilmezi olan bohem ruhu püsküllerin daha da artacağı görülmektedir.

Sıra Dışı Çantalar

Alışılmışın dışında çanta modelleri ile 2016 - 2017 sonbahar - kış sezonunda deli dolu bayanların ve cesaretleri varsa çantalar da ön plana çıkacaktır.

Kadife Çantalar

Narin ve yumuşak kumaş özellikleri ile kış sezonunun favorileri arasında yer almaktadır. Gelecek sezon çanta modellerinde pek çok ünlü markanın koleksiyonlarında olacaktır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar