TUBİDY NEDİR? NASIL KULLANILIR?

İnternet ortamlarında birden fazla video arama kanalları ve sunucuları vardır. Ancak bunlardan pek azı mobil kullanıcıları hedef almaktadır. Bu amaca uygun olarak geliştirilen Tubidy internet ortamında sizlerin mobil cihazlarınız ile video izlemenize, indirmenize, müzik dinlemenize ve telefonunuza kaydetmenize yaramaktadır. Tubidy nedir sorusuna en güzel cevap bu olsa gerek.

TUBİDY NASIL KULLANILIR?

Tubidy platformunu telefonlarınızdan ziyaret etmeniz gerekir diye bir kural bulunmamaktadır. Kendisine ait olan bir web sitesi olan bu uygulama internet üzerinden de ziyarete açıktır ve bilgisayarlarınız aracılığı ile ziyaret edebilirsiniz.
TUBİDY NEDİR? NASIL KULLANILIR?
Tubidy video izleme/indirme platformunu kullanabilmeniz için öncelikli olarak üyelik aşamasını geçmeniz gerekiyor. Bu noktada dikkat etmeniz gereken tek nokta ise kullanım arayüzünün İngilizce olmasıdır. Web sitesine girdiğiniz uygulamada bulunan My Account seçeneği size üyelik aşamasını sunacaktır.

Tubidy üyelik aşaması oldukça basit şeylerden ibarettir. Bir dakikadan daha kısa bir sürede üye olabilir ve bu platformun tadını çıkarabilirsiniz. Eğer; "Ben Tubidy'de nasıl müzik arayıp indirip, dinleyebileceğimi bilmiyorum." diyorsanız o zaman yazımızın devamı sizler için oldukça faydalı olacaktır.

TUBİDY ÜZERİNDEN MÜZİK ARAMAK VE İNDİRMEK

Tubidy platformu üzerinde ana sayfada bulunan arama çubuğu sizin tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak derecededir. Bu çubuğa gelerek istediğiniz şarkıcının adını, albümünü veya şarkısının adını yazabilir ve aramaya başlayabilirsiniz. Aradığınız şarkı bir sonraki aşamada karşınıza gelecektir ve sizlere bir kaç soru soracaktır. Bu sorular istediğiniz şarkıyı hangi formatta dinlemek istediğinize yöneliktir. Burada mp4 veya mp3 seçeneklerini bulabilirsiniz. Eğer bu şarkıyı dinlemek değil de indirmek istiyorsanız üst tarafta çıkan linkin üzerine sağ tıklamalısınız. Burada çıkan seçeneklerde bulunan 'Bağlantıyı Farklı Kaydet' bölümü, seçtiğiniz şarkının istediğiniz konuma indirilmesini sağlıyor. Bu sayede çok kısa bir sürede gönlünüzce şarkı indirebiliyorsunuz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar