ETKİLİ ZAYIFLAMA YÖNTEMLERİ

Bazı insanlar kilo vermek için ellerinden gelen gayreti gösterirler. Ancak kilo vermek mümkün olmaz. Bunun nedeni kişide insülin direncinin yüksek olmasıdır. İnsülin direnci yüksek olan kişiler çok çaba sarf etseler dahi kilo veremezler. Veya çok çabaya karşın çok az kilo verirler. Bunun üstesinden gelmek için yapılması gereken şey, bir doktora danışarak insülin direncini kıracak ilaç almaktır. İlaç alındıktan sonra Etkili Zayıflama Yöntemleri uygulanabilir.
ETKİLİ ZAYIFLAMA YÖNTEMLERİ

Etkili Zayıflama Yöntemleri

•    Diyet yaparak zayıflamak
•    NLP telkin Teknikleri ile Zayıflamak
•    Yediklerini kısarak Zayıflamak
•    İlaç kullanarak Zayıflamak
•    Egzersiz Yaparak Zayıflamak
•    Mide küçültme ameliyatı ile zayıflamak
•    Mide Kelepçe Yöntemi ile zayıflamak

Yukarıda saydığımız yöntemler etkili zayıflama yöntemleridir ancak hepsinin sağlıklı olup olmadığı tartışmaya açıktır. Bu yöntemler arasında NLP teknikleri ile zayıflama yöntemi kişiyi zihnen motive ederek kararlı bir şekilde kilo vermesine yardım eder. Bu yöntemi kişi kendi kendine uygulayabilir.

NLP Teknikleri ile Zayıflamak

Etkili Zayıflama Yöntemleri arasında sık kullanılan bir yöntem olarak, kişinin kendi kendini motive edici bazı zihinsel aktiviteler yapması esasına dayanır. Kişi zayıf ve fit halini hayal eder. Zayıflama konusunda her gün başarı hikayeleri okur. Ne zaman bir şeyler atıştırmak istediğinde, NLP Swich modeli ile hemen zihnine zayıflamış halinin görüntüsünü getirir ve elindeki yemeğin mi yoksa o fit görünümün mü önemli olduğunu düşünerek atıştırmayı keser. Her canı yemek istediğinde zihnine bu görüntüyü getirerek yemeklerini azaltır. Bir aya kalmadan 10 kg verebilenler bu yöntemle kilo vermişlerdir.

Diyet Yaparak zayıflama

En etkin yollardan biri olan Etkili Zayıflama Yöntemleri arasında diyet yapmak kolayca kilo vermenizin diğer yoludur. Yediklerinize dikkat etmeniz ve yediklerinizi azaltmanız gerekir. Bununla birlikte yoğun bir egzersiz programı uygulamanız gerekir. Elbette tüm bunlar doktor tavsiyesi ile yapılmalıdır. Kalp hastalığı ve kronik hastalığı olanlar kendi başlarına diyet yapmamalıdır.

İlaç Kullanarak Etkili Zayıflama Yöntemleri

İaç kullanımı birçok kişinin ölümüne neden olabileceği için önerilmez. İlaçlarla zayıflamak mümkün değildir, zayıflamanın tek yolu az yemek ve çok hareket etmektir. İlaçlar iştah kesmeye yardımcı olmak amacıyla önerilse de içeriğinin ve kimyasal bileşimlerinin ne kadar zararlı olabileceğini kestirmek zordur.

Yorumlar

Popüler Yayınlar