DENENMİŞ ETKİLİ DOĞAL HIZLI SAÇ UZATMA

Denenmiş etkili bir tarifle yine karşınızdayım. Daha öncede bir çok rahatszılığa karşı denenmiş tarifleri paylaşmış bulunmaktayım. Bu tarifimde hızlı saç uzatma ile alakalıdır. Evet kim istemezki gür ve sağlıklı saçlara sahip olmayı değil mi?. Özellikle bayanlar saçlarım hemen hızlı şekilde uzasın diye çeşitli yöntemlere başvurmakta fakat saç uzaması bir anda olmaz. Ayrıca çıt çıt, postij ve kaynak gibi yöntemler doğal olmadığı için zararlı olabilir.

Hayal ettiğiniz saçlara kavuşmak imkansız değildir. Denenmiş hızlı saç uzatma kürü sayesinde saçlarınız hızlı uzayacak ve eskisinden gür saçlara sahip olacaksınız. Evet bir çok kişi hızlı saç uzatma deyince bir kaç günde kürün etkisini göstermesini ister fakat bitkisel kürlerde en az 1 ya da 1,5 ay sonra gözle görülebilir etki görebilirsiniz.
DENENMİŞ ETKİLİ DOĞAL HIZLI SAÇ UZATMA
Ayrıca saçların hızlı uzaması kişinin beslenme şekline, genetik yapısına, hormonal değişimlerine ve sağlık durumuna göre değişiklik gösterebilir. Yani anlayacağınız sibelin saçı 1 ayda uzar ayşenin saçı ise 2 ayda daha iyi anlaşılması için bu şekilde örnek vermiş olduk.

Peki çok konuşmaya gerek yok zaten bu kürümüzü düzenli olarak denediğinizde ne kadar etkili olduğunu kendiniz göreceksiniz. Yanlız şunu belirteyim hızlı saç uzatma kürünü deneyen arkadaşların bazıları saç rengini azda olsa etkilediğini söylemişlerdir. Tek olumsuz yönü ufakta olsa saç renginde değişimler görülmüştür. Hızlı saç uzatma erkek ya da hızlı saç uzatma kadın yani erkekler ve kadınlar için idealdir tarifimiz.

Hızlı saç uzatma kürü

Haftada 2-3 kere uygulayabilirsiniz. Kürü kullanacağınız zaman malzemelerin taze olmasına dikkat ediniz.

Su 1 su bardağı yeterli, (Suyu heryerden bulabilirsiniz.=))

Sinameki otu 1 tutam yeterli, (Aktarlardan veya kozmetik marketlerden temin edebilirsiniz.)

Badem yağı 1 tatlı kaşığı yeterli, (Aktarlardan veya kozmetik marketlerden temin edebilirsiniz.)

Bemiks ampül 1 adet yeterli olacaktır. (Eczanelerden temin edebilirsiniz.)

Evet malzemelerimiz bu kadar. Şimdi geçelim kürün hazırlanışına; Önce suyumuzu kaynatalım kaynatmış olduğumuz 1 bardak suyu kenara alarak üzerine 1 tutam sinameki otumuzu koyalım ve 5 dakika kadar demlenmesini bekleyelim. 5 dakika sonra demlenen suyumuzu süzelim süzdüğümüz su hafif yeşile benzeyecektir. Süzdüğümüz suyun içine bemiks ampül ve badem yağını ekleyelim. Karışımı ister çalkalayarak ister bir kaşıkla iyice karıştırın. Kürümüz ılık ve soğuk arasına geldiğinde saç diplerine ve uçlarına masaj yaparak iyice yedirelim.

Haftada 2 ya da 3 kez bu uygulamayı yapabilirsiniz etkisini görmek için düzenli kullanılması şart gözle görülebilir etkisi ancak 1 ya da 1,5 ay sonra görülebilir ancak yukarıda da bahsettiğimiz gibi bu kişiden kişiye değişir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar