BÖLGESEL İNCELME VE BÖLGESEL ZAYIFLAMA DİYETİ

Bölgesel zayıflama diyeti amaç olarak basen kalça bel bölgesinde lokal olarak yağların erimesine odaklı çalışan yağ eritici diyetlerdir. Bu diyetler bazı özel egzersiz hareketlerle desteklenirse çok daha fazla verim alınabilir.
BÖLGESEL ZAYIFLAMA DİYETİ
İnternette bu hareketlerle ilgili birçok doküman bulmak mümkündür ancak bu dokümanların hepsini doğru olarak kabul etmek yanlıştır. 3-Bölgesel Zayıflama Diyeti ile birlikte uygulanması gereken en önemli egzersiz hareketleri Hatha Yoga hareketleridir. Karın bölgesi yağlarını eritmek için bin yıllardır uygulanan göbek kası çalıştırıcı hareketlere (mekik benzeri) çok hafiften başlamak yararlı olabilir.

Bölgesel Zayıflama Diyeti Nasıl Yapılır

Kalça bölgesi bel bölgesi basen ve karın bölgesinde biriken yağ hücrelerini eritmek için Bölgesel Zayıflama Diyeti yapmanız gerekir. Pekiyi ama bu amansız ve inatçı yağları nasıl eritebiliriz? Öncelikle şunu anlamamız gereklidir: cilt altında biriken yağların atılması daha zordur ve sinir bozucu olan bu yağlar estetik görünümü zedeler.

Bu yağlardan kurtulmak için bir karar vermeniz gerekiyor. Bol bol egzersiz yapmaya hazır hissediyorsanız diyet menünüzü zenginleştirebilirsiniz. Ancak bu menüde karbonhidratlar olmamalıdır. Protein ( et-yumurta-süt ürünleri- soya, mercimek) ve vitamin-mineralce zengin menüler tüketebilirsiniz. Eğer az hareket etmekte kararlı iseniz yemeklerinizi kesinlikle kısmanız gerekir.

Eritilecek Bölgenizi Seçin

Genellikle Bölgesel Zayıflama Diyeti bel bölgesi ve kalça yağlarını eritmek için kullanılır. Bu diyetin özü lokal alanlara odaklanmaktır. O halde yemekten önce mevsimlik meyve porsiyonlarınızı hazırlayın. Şekersiz yeşil çay ve limon gün içerisinde yağ yakıcı elemanlar olarak çalışacaktır. Su içerek bu çalışmayı destekleyin. Unutmayın ki su içmeden kilo vermenin imkanı yoktur. Eğer göbeğinizi eritmek istiyorsanız kesinlikle karbonhidrat tüketimini azaltmanız gerekiyor.

Çünkü vücudumuz yağ depolarken yaradılış gereği direkt olarak bel bölgesine ve karın bölgesine yağ istifliyor. İşin en ilginç yanı da kilo verirken en son bu bölgelerden yağ atabiliyoruz. Yani ilk istiflenen ve en son boşatılan bölgeler karın bölgesi ve bel bölgesi olmaktadır. Bölgesel Zayıflama Diyeti içeriğinde her sabah ılık limonlu su içmek ve yulaf tozu yutmak var. Tabi yine ekmek ve şeker en büyük düşmanlarımız olarak uzak durulması gereken besinler olacak...

Yorumlar

Popüler Yayınlar