3 GÜNLÜK ŞOK DİYETLER

Diyet akla yediklerinizi kısmak ve aç kalmak geliyor değil mi sevgili okurlar? Hemen herkesin aklına bu gelmektedir. Böylece insanlar, diyet yapma sürecini kısa tutmak ve eski bol yemekli serbest günlerine bir an önce dönmek isterler. Zaten 3 Günlük Şok Diyetler ya da bir haftalık diyetleri hazırlayanlar bunun için var. Bu diyetlerin amacı sizi fazla ruhsal bunalıma sokmadan sizi sevdiğiniz yiyeceklerden çok fazla mahrum etmeden 3 Günlük Şok Diyetler hazırlarlar. Pekiyi nedir bu 3 Günlük Şok Diyetler ya da 3 günlük diyet programları?

3 Günlük Şok Diyetler

Şok diyetlerin hepsinin amacı vücudumuza yani komple bünyemize şok vermek ve bünyemizi şaşırtmaktır. Neye uğradığını şaşıran bünye elindekileri bol keseden harcamaya alıştığı için birden bire kıtlığa düşünce kendini toparlayamaz ve fazla enerji harcamaya devam eder. 3 gün sonra siz 2 kg vermiş olduğunuzda bünye hala bu yeni duruma alışmamıştır. 3 Günlük Şok Diyetler uygulayanların bünyesinde, bu diyet bir iki hafta devam ettirilirse, kıtlığa uyum başlar. Yani vücut artık enerji harcamamaya ve cimri davranmaya başlar. Bu da kilo vermeyi engeller. Özetle 3 Günlük Şok Diyetler vücudu şoklar ve neye uğradığını şaşırtır.

Kimler 3 Günlük Şok Diyetler uygulamalıdır?

2-3 kg fazlası olanlar, düğüne nişana yetişmeye çalışırken en güzel elbiselerinin dar geldiğini görenler, kısa sürede kilo vermek isteyenler 3 Günlük Şok Diyetler uygulayabilirler. Bu diyet programları kısa sürede kilo vermelerine yardımcı olacaktır ancak bazı insanlar 2-3 kg verdiğini görünce bu diyete devam etme isteği içine girebilirler. Bu durum hem sağlığı bozacak hem de kilo vermelerini engelleyecektir. Önemli olan 2-3 kg verdikten sonra verilen kiloları geri almayacak bir hayat programı uygulamaktır. Kilo almak ve vermek kolaydır fakat alınan ve verilen kiloları bir daha almamak esas gerekli olan iştir.

Kimler 3 Günlük Şok Diyetler Uygulamamalı

Kalp hastaları kronik diyabet hastaları böbrek hastaları ve ağır hastalıkları olanlar 3 Günlük Şok Diyetler yapmamalıdır. Çünkü kalp böbrek ve pankreas karaciğer organlarımız kompleks organlar olarak mineral protein ve vitamini dengeli olarak almak zorundalar. Eğer bunlardan biri eksik ise organlar daha fazla zarar görür.

Yorumlar

Popüler Yayınlar