3 GÜNDE 3 KİLO NASIL VERİLİR? 3 GÜNDE 3 KİLO NASIL VEREBİLİRİM?

Binlerce insan kısa süre içinde 2-3 kg vermenin en kolay yollarını arıyor. Şok diyetler kolayca kilo vermenize ve bunu en kısa süre içinde yapmanıza yardımcı olur.
3 Günde 3 Kilo Vermek son derece kolaydır. Elma diyeti Lahana diyeti gibi şok diyetlerle hızlıca kilo verebilirsiniz.

Neler yiyeceğinizden çok, bu makalemizde daha bilinçli kilo verebilmeniz için nasıl kilo verildiğini anlatmak istedik. Bunun için metabolizmamızın davranışını incelemek gerekiyor. Vücudumuz, biz hiçbir şey yapmazsak dahi sürekli enerji ister. Organlarımız çalışmak için enerji ihtiyacı içindedir.
Her bir hücremiz gün içerisinde binlerce kimyasal biyolojik reaksiyona ev sahipliği yapıyor.

Tüm bu hareketlilik enerji istiyor. O halde biz egzersiz yapalım veya yapmayalım vücut mutlaka enerji harcıyor. 3 Günde 3 Kilo Vermek için yapmamız gereken şey karbonhidrat tüketimini kesmek olabilir. Çünkü vücut enerji ihtiyacını karşılamak için öncelikle karbonhidratları harcar. Eğer karbonhidrat bulamaz ise bu kez yağları harcamaya başlar.

3 Günde 3 Kilo Vermek

Vücutta yağ da kalmayınca proteinlere yönelir ki bu alarm durumudur. Açlıktan ölen Afrikalı çocukların vücudunda karbonhidrat ve yağ kalmadığı için vücut proteinleri harcamaya mecbur kalır ve bu insanlar kısa sürede ölürler. O halde hızlı kilo vermek için karbonhidratları kesmek gerektiğini anlıyoruz.

Karbonhidratlar bize enerji veren geniş çeşitliliğe sahip besin kaynaklarıdır. Bu besin kaynakları tüm sebzeler meyveler çorbalar tahıl ürünleri un mamulleri ve şekerlerdir. Bu çeşitliliğe baktığımızda karbonhidratları tamamen kesmenin imkansız olduğunu görebiliriz.

O halde mümkün mertebe 3 Günde 3 Kilo Vermek için temel kuralın şeker ve ekmek yememek olduğunu anlamak gerekiyor. Bir insan ekmek ve şeker tüketmeyi keserse egzersiz yapmasa dahi kolay kolay kilo almaz.

Ancak bir insan sürekli bu ürünleri tüketirse, egzersiz yapsa dahi kilo veremez. O halde yediklerimizi mercek altına almak kilo vermenin en önemli koşuludur. Ekmek ve şeker tüketimini kesmek hızlı enerji veren GI glisemik indeksi yüksek (çabuk şekilde enerjiye dönüşen) besinlerin vücuda alınmaması hızlı kilo vermek için en iyi yöntemdir. Tatlandırıcılar ve şekerlerle yapılan tüm besinleri kesmek bize çok hızlı kilo verdirir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar